Последвайте ни:

Нагоре
ThinkPad

P1

Мечтата на творците

Мощно, мобилно и визуално зашеметяващо четвърто поколение.

ThinkPad P1 Gen 5 е създаден с мисъл за отдалечени потребители, които се нуждаят от мощност. Създателите на съдържание, архитектите, дизайнерите на продукти и учените по данни могат да реализират своята творческа визия, дори и в движение, благодарение на високата производителност, премиум дизайн и истинска мобилност.

1,8 кг. (1,86 kg – моделите със сензорен екран)

Ultra-Performance

Режим, управляван от потребителя, който повишава на производителността ви позволява да използвате пълния потенциал на работната станция, когато имате нужда от още повече мощност.

Бързо зареждане.

Интегрирана Li-Polymer 90Wh батерия, поддържа технология за бързо зареждане Rapid Charge.
80

до 80%

за 1 час

Тестван и сертифициран от независими доставчици на софтуер (ISV) за поддръжка на приложенията, от които се нуждаете.

3dsMax®

ArcGIS®

AutoCAD®

CATIA®

Creo®

Decision Space®

Inventor®

Maya®

Microstation®

NX®

PDMS®

Petrel®

Revit®

Revit®

Solid Edge®

Vectorworks®

и други…

Характеристики

Tънка и лека конструкция с въглеродни влакна, но с първокласни функции – батерия от 90 WHr, FHD камера с висока разделителна способност за превъзходни видеоконферентни връзки, Dolby Atmos®, 16-инчов WQUXGA дисплей с тесни рамки, технология с ниска синя светлина, която намалява умората в очите, и съотношение на страните 16:10. Вграденото калибриране на цветовете и Dolby Vision™ HDR гарантират, че изображенията са живи, а цветовете – реалистични. Клавиатурата позволява всмукване на въздух през скрити входове, за да се увеличи максимално производителността на процесора и видео картата.

ThinkPad P1 Gen 5 е задвижвана от най-новите процесори Intel® Core™ i7 / i9 до 14 ядра от 12-то поколение, с възможност за термично охлаждане с изпарителна камера в допълнение към традиционните топлинни тръби за повишена поддръжка на професионалните графични процесори NVIDIA® RTX™ A5500 или мощната NVIDIA® GeForce RTX™ 3070/3080. PCle 4-то поколение предлага по-бързи и усъвършенствани технологии за съхранение, а в комбинация с опцията за 5G и вграден WiFi E6, тази мощна машина ви осигурява работа, където и да сте.

  • Чрез функцията Smart Power On, четец на отпечатъци с match-on-chip, вграден в бутона за включване, системата криптира вписването ви с биометрични данни и стартира за секунди.
  • Вграденият пакет от решения за сигурност ThinkShield и Trusted Platform Module работят заедно, за да предпазят критичните ви данни и значително да намалят всякаква възможност за хакване.
  • Ако системата ви някога се повреди, самовъстановяващият се BIOS ще я възвърне до предишното ѝ безопасно състояние.
  • Режимът Modern Standby позволява незабавно включване и готовност на работната станция, за да сте онлайн секунда по-късно.
  • С функцията Wake on Voice (събуждане с глас) можете да събудите лаптопа си от другия край на стаята. Също така 5G свързаността**, WiFi 6E*** и уеб камерата 1080p FHD за висококачествени видеоконференции гарантират, че срещите ви ще се провеждат лице в лице, независимо къде се намирате.
  • Както всички лаптопи, ThinkPad P1 е тестван по специфични изисквания от военен клас. Направени са над 200 проверки на качеството, за да се гарантира работата му в екстремни условия от арктическия студ до прашните пустинни бури, тези тестове обхващат значителни атмосферни промени, включително температура, налягане, прах, влажност и вибрации.
Процесор:

Intel® Core™ i7 / i9, 12-то поколение, поддържа процесори до 14 ядра; до 5.0 GHz; до 45W TDP

Памет:

До 64GB DDR4 (4800 MHz)

Графична карта:

NVIDIA® RTX™ A5500 или мощната NVIDIA® GeForce RTX™ 3070/3080 Ti.

Екран:

16-инчов IPS екран с резолюция до WQUXGA (3840 × 2400), съотношение на страните 16:10, X-Rite Pantone фабрично калибриране на цветовете, ниска синя светлина, Dolby Vision, DisplayHDR 400, DC димиране.

Конфигурирай

Опциите за конфигуриране на мобилната работна станция ThinkPad P1 Gen 5 включват възможности за съхранение до 4TB, включително най-новата, най-бързата и най-усъвършенствана технология M.2 PCIe 4-то поколение NVMe SSD. Паметта поддържа до 64GB DDR4 3200MHz с опции в ECC или non-ECC варианти.

Монитори

ThinkPad P1

Всички твърдения за живота на батерията са приблизителни и се основават на резултатите от бенчмарк теста MobileMark® 2018 за живота на батерията. Действителният живот на батерията ще варира и зависи от много фактори, като например конфигурацията и използването на продукта, използването на софтуер, безжична функционалност, настройките за управление на захранването и яркост на екрана. Максималният капацитет на батерията ще намалява с времето и използването. ** Наличността на опционалната WWAN мрежа варира в зависимост от региона и трябва да бъде конфигурирана в момента на закупуване; освен това е необходим доставчик на мрежови услуги. ** Работата с 6GHz WiFi 6E зависи от поддръжката на операционната система, маршрутизатори/точка на достъп/шлюзове, които поддържат WiFi 6E, както и от регионалните регулаторни сертификати и разпределението на радиочестотния спектър.
1