Последвайте ни:

Нагоре
ThinkPad

P15

Създадена за опитни потребители в движение

Високо ниво на производителност.

Може да се справи с всяка задача.

Високопроизводителната 15.6 инчова мобилна работна станция ThinkPad P15 Gen 2 използва силата на процесорите Intel® Xeon® или Core, за да отговори на изискванията дори на най-интензивните приложения. Всяка една от професионалните графични карти Nvidia може да се комбинира с всички налични процесори на Intel. С технологията vPro® това устройство преминава безпроблемно и през тежките натоварвания.

2,87 кг. (за модели без докосване)

3,07 кг. (за сензорни модели)

Най-ново поколение ThinkPad P15

дава на професионалните потребители всичко необходимо за днешната гъвкава работа отвсякъде.

Живот на батерията.

Батерия до 9 часа (основава се на резултати, използващи бенчмарк тестове за MobileMark® 2018) или 11.5 часа (JEITA 2.0).*
78

MobileMark® 2018

В сравнение с резултатите от JEITA 2.0

100

JEITA 2.0

Спрямо резултатите на MobileMark® 2018

ThinkPad P15 е сертифицирана по ISV за всички основни приложения. Вижте пълния списък на ISV сертификатите.

3DEXPERIENCE®

ANSYS®

ArcGIS®

Creo®

MicroStation®

NX®

Revit®

Solid Edge®

SolidWorks®

AutoCAD

и други…

Характеристики

Настройката Ultra-Performance Mode на мобилната работна станция ThinkPad P15 увеличава максимално производителността на системата за периоди на интензивна работа.

Работната станция ThinkPad P15 ви поддържа свързани, независимо къде отивате. Speedy WiFi 6 ви позволява да сърфурате бързо дори на обществени платформи с много потребители. 

От инженери и дизайнери, създаващи сложни рендери, до разработчици, работещи върху симулации на виртуална и смесена реалност с тежки изчисления, тази мобилна работна станция предлага конфигурируемостта и гъвкавостта, от която се нуждаят професионалните потребители.

Невероятни детайли и богати цветове от редица дисплеи, включително сензорен екран с UHD OLED HDR400 с фабрично калибриране на цветовете. 

Системата за високоговорители Dolby Atmos® осигурява подобрена сила на звука без изкривяване, потапяйки ви в удивително аудио и визуално изживяване.

  • С вградения пакет от решения за сигурност ThinkShield ThinkPad P15 поддържа вашите важни данни в защита. Четецът на пръстови отпечатъци криптира вашите биометрични данни в системата. С дискретния модул Trusted Platform вашата информация остава криптирана, което намалява всяка възможност за хакване. Самоизлекуващият се BIOS ще възстанови в по-ранно безопасно състояние вашата система в случай на повреда. ThinkShutter – физически капак на камерата, блокира обектива, за да гарантира, че сте забелязани само когато пожелаете.
Процесор:

11-то поколение Intel® Core™ i5 / i7 / i9 или Intel Xeon® процесор с до 8 физически и 16 логически ядра

Памет:

До 128GB DDR4-3200 със или без ЕСС

Графична карта:

NVIDIA RTX A5000 Laptop GPU с до 16GB GDDR6 вградена памет vPro® за бърз достъп до графичните данни

Екран:

Невероятни детайли и богати цветове от редица дисплеи, включително сензорен екран с UHD (3840 × 2160) OLED HDR500 с фабрично калибриране на цветовете.

Конфигурирай

ThinkPad P15 Gen 2 предлага гъвкави конфигурации, давайки на потребителите повече автономия по отношение на тяхното изживяване. Свържете се с нас, за да персонализираме вашата система според вашия работен процес.

Монитори

ThinkPad P15

Всички твърдения за живота на батерията са приблизителни и се основават на резултатите от направените тестове за живот на батерията. Действителният живот на батерията ще варира и зависи от много фактори, като продуктова конфигурация и използване на продукта, използване на софтуер, безжична функционалност, настройки за управление на захранването и яркост на екрана. Максималният капацитет на батерията ще намалява с времето и използването.
1
Дата:
Ключови думи: