Последвайте ни:

Нагоре
ThinkPad

P15s

Достъпното входно ниво

ThinkPad P15s Gen 2 позволява на дизайнери, инженери и студенти да бъдат креативни навсякъде и по всяко време.

1,783 кг. (Теглото на системата варира в зависимост от конфигурациите)

Производителност

на корпоративно ниво в движение.

Живот на батерията.

Батерия до 9.3 часа (основава се на резултати, използващи бенчмарк тестове за MobileMark® 2018) или 15.8 часа (JEITA 2.0).*
58

MobileMark® 2018

В сравнение с резултатите от JEITA 2.0

100

JEITA 2.0

Спрямо резултатите на MobileMark® 2018

ТhinkPad P15s Gen 2 включва ISV сертификати от всички водещи доставчици:

3DEXPERIENCE®

ANSYS®

ArcGIS®

Creo®

MicroStation®

NX®

Revit®

Solid Edge®

SolidWorks®

AutoCAD

и други…

Характеристики

ThinkPad P15s Gen 2 притежава огромна мощност в преносим дизайн. Проектиран за мобилни потребители, ThinkPad P15s Gen 2 се задвижва от 11-то поколение Intel® Core™ процесори за несравнима скорост и производителност. Графичният процесор на NVIDIA® T500 с 4 GB VRAM, създаден за професионални приложения, добавя допълнителен тласък за визуализации и други интензивни задачи. ThinkPad P15s Gen 2 предлага високоскоростно съхранение и светкавична памет.
15.6″-инчовият 4K UHD дисплей осигурява повишена яркост, живи и реалистични изображения и видео, а интегрираната калибрация на цветовете X-Rite Factory гарантира високи нива на точност. Може да изберете модел с FHD сензорен панел, за да взаимодействате директно с дисплея.
ThinkPad P15s Gen 2 също така осигурява стабилна и надеждна свързаност със своето допълнително предимство – два порта Thunderbolt™ 4, както и Wi-Fi 6e модул – това е Intel Wireless AX210, най-актуалното Wi-Fi решение на Intel.

  • ThinkPad P15s Gen 2 разполага с актуализиран набор от вградени функции ThinkShield , за да защити вашите устройство и данни.
  • Discrete Trusted Platform Module (dTPM) криптира вашите критични данни и работи в комбинация с функциите за защита на Windows 10.
  • Четецът за пръстови отпечатъци осигурява изключително защитено влизане в системата. А физическият предпазител на камерата ви позволява да не допускате външния свят.
  • За да се подсигури работата му в екстремни условия, ThinkPad P15s Gen 2 е тестван спрямо 12 военни изисквания и над 200 проверки за качество. Тези тестове обхващат значителни промени на околната среда, включително температурна разлика, налягане, прах, влажност и вибрации.
Процесор:

До 11-то поколение Intel® Core™ i5-1185G7 (3.0GHz, до 4.8GHz с Turbo Boost), 4 ядра, 12MB кеш.

Памет:

До 48GB DDR4, 3200MHz

Графична карта:

Професионален графичен процесор NVIDIA® T500 с 4 GB GDDR6. Поддържа до 4 независими дисплея чрез собствен дисплей и 3 външни монитора.

Екран:

15.6″ 4K UHD с X-Rite Factory или FHD сензорен панел

Конфигурирай

ThinkPad P15s предлага различни конфигурации за дисплея, съхранението и оперативната памет. Свържете се с експертите от РИСК Електроник, за да намерим перфектната работна станция, която да отговаря на вашите потребности.

Монитори

ThinkPad P15s

Всички твърдения за живота на батерията са приблизителни и се основават на резултатите от направените тестове за живот на батерията. Действителният живот на батерията ще варира и зависи от много фактори, като продуктова конфигурация и използване на продукта, използване на софтуер, безжична функционалност, настройки за управление на захранването и яркост на екрана. Максималният капацитет на батерията ще намалява с времето и използването.
1