Последвайте ни:

Нагоре
ThinkPad

P15v

Висок клас за начално ниво

Перфектна система за студенти и професионалисти и техните многозадачни творчески приложения с големи натоварвания.

2,07 кг.

Достъпна мощност

Тестването на MIL-SPEC и ThinkShield Security Suite правят тази здрава, сигурна система чудесен избор за по-високо ниво, разработка на софтуер и др. всеки потребител, който се нуждае от здрава, надеждна система на достъпна цена.

Бързо зареждане.

Вградена литиево-полимерна 68Wh батерия, с функция за бързо зареждане.
80

до 80%

за 1 час

Характеристики

Изпитайте силата на мобилната работна станция ThinkPad P15v Gen 3. Създаден с 12-то поколение мощни процесори Intel® Core™, професионална графика NVIDIA®, стабилен 15.6“ дисплей до 4K UHD (3840 × 2160) който ви позволява да виждате манипулирате всеки детайл, прецизен и богат цвят на Dolby Vision™ и WLAN стандарт с WiFi 6 и опция WWAN с CAT 12 с вградена eSIM.

  • С ThinkShield, нашият вграден пакет от решения за сигурност, ThinkPad P15v запазва вашите критични данни защитени.
  • Четецът на пръстови отпечатъци за съвпадение върху чип криптира вашите биометрични данни в системата. По същия начин, с отделния модул за надеждна платформа (dTPM), вашата информация остава криптирана, което значително намалява всяка възможност за хакване.
  • Aко вашата система някога се повреди, самовъзстановяващият се BIOS ще я възстанови до по-ранно безопасно състояние.
  • Както всички лаптопи ThinkPad, мобилната работна станция ThinkPad P15v Gen 3 е тествана спрямо 12 военни изисквания и повече от 200 проверки на качеството, за да се гарантира, че работи в екстремни условия.
Процесор:

12-то поколение Intel® Core™ i5 / i7, с до 14 физически и 20 логически ядра

Памет:

До 64GB DDR5-4800

Графична карта:

NVIDIA RTX A2000 Laptop GPU дискретна графика с 4GB GDDR6

Екран:

15,6″, IPS, FHD (1920 × 1080) или UHD (3840 × 2160) – Dolby Vision™, DisplayHDR™ 400, X-Rite® Pantone® Фабрично калибриране на цветовете, DC затъмняване.

Конфигурирай

ThinkPad P15v предлага различни конфигурации за дисплея, съхранението и оперативната памет. Свържете се с експертите от РИСК Електроник, за да намерим перфектната работна станция, която да отговаря на вашите потребности.

Монитори

ThinkPad P15v

Всички твърдения за живота на батерията са приблизителни и се основават на резултатите от направените тестове за живот на батерията. Действителният живот на батерията ще варира и зависи от много фактори, като продуктова конфигурация и използване на продукта, използване на софтуер, безжична функционалност, настройки за управление на захранването и яркост на екрана. Максималният капацитет на батерията ще намалява с времето и използването.
1