Последвайте ни:

Нагоре
ThinkPad

P16 Gen 1

Всичко, от което имате нужда

в модернизиран дизайн

2,95 кг.

Eкстремна мощност с елегантен външен вид. Изглежда толкова добре, колкото и се представя.

ThinkPad P16 – най-новото попълнение към портфолиото от мобилни работни станции на Lenovo предлага същата надеждност, сигурност, издръжливост и разширяемост, които потребителите очакват от серията P. Създаден, за да комбинира най-добрите характеристики на ThinkPad P15 и P17 в изцяло нов компактен и подобрен форм-фактор, P16 гарантира производителност от висок клас в модерно новопроектирано по-тънко и по-леко 16-инчово шаси. Създадено е изцяло ново иновативно решение за охлаждане позволява по-голям въздушен поток през шасито и поддържа P16 по-хладен и по-тих дори по време на най-тежките работни натоварвания, на които опитни потребители като аниматори, инженери, архитекти и дизайнери подлагат системата ежедневно.

Бързо зареждане.

Вградена литиево-полимерна 94Wh батерия, с функция за бързо зареждане до 80% за 1 час.
80

до 80%

за 1 час

ThinkPad P16 Gen 1 е сертифициран от ISV и е тестван на най-високо ниво.

3DEXPERIENCE®

ANSYS®

ArcGIS®

Creo®

MicroStation®

NX®

Revit®

Solid Edge®

SolidWorks®

AutoCAD

и други…

Характеристики

С новите процесори Intel 12-то поколение HX – първият в индустрията 55W процесор, системата има увеличен брой ядра и тактови честоти за по-бързо време на работа на приложения, като същевременно е по-енергийно ефективна. Новата хибридна архитектура от Intel интегрира Performance-ядра и Efficient-ядра, за да трансформира компютърното изживяване чрез увеличаване на изчислителната ефективност и предоставяне на интелигентна оптимизация на работното натоварване.

ThinkPad P16 не само може да се похвали с нов 16-инчов дисплей с ниска синя светлина, но тази площ на екрана се превръща в зрителна площ 16:10 благодарение на по-тесни рамки, по-високи пиксели на инч и по-висока вертикална резолюция и пространство. Има и опция OLED Touch с поддръжка на писалка. Освен това, новата мобилна работна станция разполага с подобрена естетика като по-широк тъчпад и интегриран четец на пръстови отпечатъци в бутона за захранване и FHD камера за по-добро качество на картината при видео разговори.

  • Потребителите ще имат по-добра свързаност от всякога с новия Wi-Fi 6E1 и опционалния 4G LTE.
  • Когато прекарвате часове в критични за бизнеса проекти, важно е да знаете, че цялата ви упорита работа и усилия са подкрепени от ThinkShield – цялостно портфолио от защита на Lenovo от край до край и персонализирани функции за сигурност, включително усъвършенствано криптиране на данни и биометрична технология.
  • За да се подсигури работата му в екстремни условия, ThinkPad P16s Gen 1 е тестван за да премине стандартите MIL-SPEC2 – което позволява на потребителите да издигнат продуктивността си на следващото ниво с доверено и надеждно устройство.
Процесор:

12-то поколение HX серия процесор Intel® Core™ i5 / i7 / i9, поддържа процесори до 16 ядра; до 5.0 GHz; до 55W TDP

Памет:

До 128GB капацитет с най-новата технология за памет DDR5.

Графична карта:

Поддържа до NVIDIA RTX™ A5500 професионална графика с 16 GB специална памет.

Екран:

С резолюция от 1920 × 1200 до 3840 × 2400, 16-инчовият дисплей разполага с ниска синя светлина,16:10 площ благодарение на по-тесни рамки, опция OLED Touch с поддръжка на писалка.

Съхранение:

До 8TB капацитет за съхранение чрез Performance SSD за по-високи скорости на четене/запис и трансфер на данни така, че потребителите да могат да изпълняват задачите по-бързо.

Конфигурирай

ThinkPad P16 Gen 1 предлага гъвкави конфигурации, давайки на потребителите повече автономия по отношение на тяхното изживяване. Свържете се с нас, за да персонализираме вашата система според вашия работен процес.

Монитори

ThinkPad P16

ThinkPad P16 Gen 1 e проектиран да отговаря на възможностите на професионални потребители като инженери и дизайнери, създаващи усъвършенствани визуализации, до разработчици, работещи върху натоварени с изчисления симулации на виртуална и смесена реалност, изцяло новият P16 премахва всякакви компромиси, осигурявайки най-високата мобилна производителност.
1
Дата:
Ключови думи: