Последвайте ни:

Нагоре
ThinkPad

P16s

Свободата да работиш отвсякъде

Мощна, високопроизводителна 16 инчова мобилна работна станция, оборудвана с най-новите процесори Intel® Core™ от 12 поколение и капацитет на батерията за цял ден..

1,683 кг.

Лека, мощна и мобилна.

Предлага избор на NVIDIA® дискретна графика или интегрирана Intel® графика, множество опции за дисплей, включително WQXGA и X-Rite калибриране на цветовете, съхранение от следващо поколение за безпроблемна многозадачност, както и превъзходна свързаност, включително Intel® WiFi 6E & Intel® Thunderbolt™ 4.

Приложение

Идеалното решение за инженери, архитекти и студенти, независимо дали в офиса или при посещение на клиенти.

Бързо зареждане.

Вградена литиево-полимерна 52,5Wh или 86Wh батерия, с функция за бързо зареждане.
80

до 80%

за 1 час

ТhinkPad P16s Gen 1 включва ISV сертификати от всички водещи доставчици:

3DEXPERIENCE®

ANSYS®

ArcGIS®

Creo®

MicroStation®

NX®

Revit®

Solid Edge®

SolidWorks®

AutoCAD

и други…

Характеристики

Проектиран с подобрена използваемост, включително защитен четец на пръстови отпечатъци, интегриран в бутона за захранване, пълна цифрова клавиатура и широк тъчпад.

  • Когато прекарвате часове в критични за бизнеса проекти, важно е да знаете, че цялата ви упорита работа и усилия са подкрепени от ThinkShield – цялостно портфолио от защита на Lenovo от край до край и персонализирани функции за сигурност, включително усъвършенствано криптиране на данни и биометрична технология.
  • За да се подсигури работата му в екстремни условия, ThinkPad P16s Gen 1 е тестван спрямо военни изисквания и над 200 проверки за качество. Тези тестове обхващат значителни промени на околната среда, включително температурна разлика, налягане, прах, влажност и вибрации.
Процесор:

12-то поколение процесори Intel® Core™ i5 / i7 с до 14 ядра; до 4,8 GHz; до 28W TDP

Памет:

До 48GB светкавично бърза DDR4-3200 памет

Графична карта:

NVIDIA® T550 Laptop GPU дискретна графика с 4GB GDDR6 вградена памет или Intel Iris Xe Graphics вградена графична карта.

Екран:

Предлага се с избор от екранни опции, включително QHD+ с X-Rite фабрично калибриране, възможност за сензорен дисплей 10-точково докосване и технология за ниска синя светлина.

Съхранение:

До 2TB следващо поколение PCIe Gen4 NMVe съхранение

Конфигурирай

ThinkPad P16s Gen 1 предлага гъвкави конфигурации, давайки на потребителите повече автономия по отношение на тяхното изживяване. Свържете се с нас, за да персонализираме вашата система според вашия работен процес.

Монитори

ThinkPad P16s

Всички твърдения за живота на батерията са приблизителни и се основават на резултатите от направените тестове за живот на батерията. Действителният живот на батерията ще варира и зависи от много фактори, като продуктова конфигурация и използване на продукта, използване на софтуер, безжична функционалност, настройки за управление на захранването и яркост на екрана. Максималният капацитет на батерията ще намалява с времето и използването.
1