Последвайте ни:

Нагоре
ThinkPad

P17

Достатъчно пространство

за цялата ви работа в комбинация с върховна производителност, където и да ви завари денят.

ThinkPad P17 Gen 2 предлага най-голямото работно пространство, налично в мобилна работна станция на Lenovo със 17,3 инчов цветно калибриран антирефлексен дисплей, който позволява да виждате и най-малките детайли с изключителна яснота. Безпроблемно боравене със сложни работни потоци в преносим пакет.

3,564 кг. (теглото на системата варира в зависимост от конфигурацията)

Безкомпромисна

мощност и изпълнение.

Когато имате нужда от мощна производителност, мобилната работна станция ThinkPad P17 не се шегува. Въоръжена с 11-то поколение процесори Intel® Core™ или Intel Xeon®, и двата с до 8 ядра, vPro® технология и до 5.0 MHz честота, както и с професионална графика до NVIDIA® RTX™ 5000 с 16 GB вградена vRAM и ще се насладите на най-високата графична мощност, налична на мобилна работна станция.

Възползвайте се от пълния потенциал на системата с режим Ultra-Performance Mode, който позволява на системата да достигне максимална производителност, за онези моменти, когато имате нужда от още повече мощност.

Живот на батерията.

Батерия до 8.3 часа (основава се на резултати, използващи бенчмарк тестове за MobileMark® 2018) или 11 часа (JEITA 2.0).*
75

MobileMark® 2018

В сравнение с резултатите от JEITA 2.0

100

JEITA 2.0

Спрямо резултатите на MobileMark® 2018

Сертифициран от ISV, за да поддържа работа с тежки софтуерни продукти.

3DEXPERIENCE®

ANSYS®

ArcGIS®

Creo®

MicroStation®

NX®

Revit®

Solid Edge®

SolidWorks®

AutoCAD

и други…

Характеристики

Както всички работни станции от Р серията, ThinkPad P17 е тестван спрямо 12 изисквания от военен клас и повече от 200 проверки на качеството, за да се гарантира, че работи в екстремни условия.

Идеален за студенти, дизайнери, създатели или инженерни професионалисти.

Вграден пакет от решения за сигурност ThinkShield пази вашия ThinkPad P17 и вашите данни в безопасност. Четецът на пръстови отпечатъци криптира вашите биометрични данни в системата. Дискретният доверен платформен модул използва криптиране, за да намали значително възможността за хакване. Допълнителната технология Intel vPro® осигурява по-сигурна основа на платформата, съчетана с възможности за дистанционно възстановяване. ThinkShutter, физическо покритие на камерата, блокира обектива, за да гарантира, че ще ви виждат само когато вие пожелаете.

ThinkPad P17 Gen 2 разполага с два USB-C/Thunderbolt™ 4 порта.

Процесор:

11-то поколение процесори Intel® Core™ или Intel Xeon®, и двата с до 8 ядра, vPro® технология и до 5.0 MHz честота

Памет:

До 128GB DDR4 системна памет.

Графична карта:

Професионална графика до NVIDIA® RTX™ 5000 16GB GDDR6.

Екран:

Голям и ярък 17.3″ UHD или FHD дисплей

Съхранение:

До 6TB устройство за съхранение с бърз достъп (M.2 PCIe 4-то поколение NVMe).

Конфигурирай

Работната станция ThinkPad P17 Gen 2 предлага максимална гъвкавост и може да бъде конфигурирана спрямо вашите нужди.

Монитори

ThinkPad P17

Всички твърдения за живота на батерията са приблизителни и се основават на резултатите от направените тестове за живот на батерията. Действителният живот на батерията ще варира и зависи от много фактори, като продуктова конфигурация и използване на продукта, използване на софтуер, безжична функционалност, настройки за управление на захранването и яркост на екрана. Максималният капацитет на батерията ще намалява с времето и използването.
1
Дата:
Ключови думи: