Последвайте ни:

Нагоре
ThinkStation

P360 Tiny

Най-малката работна станция в индустрията

Компактен дизайн с високопроизводителната мощност на работна станция.

37 × 182,9 × 179 мм

1.4 кг

1 л общ обем на шасито

Безкомпромисна производителност

във форм-фактор, 96% по-малък от традиционния десктоп

Поддръжa до 6 независими дисплея, за да увеличите максимално работната си площ.

ISV

Lenovo ThinkStation Р360 Tiny се предлага с множество сертификати на независими доставчици на софтуер, за да се гарантира, че най-критичните приложения ще работят ефективно и надеждно, подобрявайки потребителското изживяване и осигурявайки оптимална производителност.

Характеристики

Захранван от най-новите процесори Intel Core от 12-то поколение, ThinkStation P360 Tiny носи професионалната мощност на работна станция в ефективен и преносим дизайн. ThinkStation P360 Tiny поддържа професионални графични процесори до NVIDIA T1000. За разлика от предходния модел (ThinkStation P350 Tiny), тази работна станция вече поддържа и конфигурации за RAID съхранение за подобряване на сигурността на данните и стандарта Intel WiFi 6e за подобрена свързаност.

  • Това поколение настолни работни станции е най-мощното предложение на Lenovo за начално ниво. От инженерство и архитектура, до финансиране, STEM/висше образование и медицина.
  • Работната станция ThinkStation P360 Tiny е проектирана да бъде здрава и издръжлива. ThinkStation P360 Tiny преминава повече от 200 проверки за качество и 18 теста MIL-SPEC STD-810G, за да се гарантира, че работи в най-тежките условия. Също така е защитена с пакета за сигурност ThinkShield – комбинация от хардуер и софтуер, които работят заедно, за да защитят както вашето устройство, така и вашите данни.
Процесор:

Intel® Core™ i3 / i5 / i7 / i9 от 12-то поколение, с до 16 физически и 24 логически ядра

Памет:

До 64 GB DDR5, 4800 MHz

Графична карта:

До една професионална графична карта NVIDIA® T1000 с 8 GB GDDR6

Съхранение:

До 4 TB (до 2 диска M.2 SSD)

Конфигурирай

ThinkStation P360 Tiny предлага различни конфигурации за съхранението и оперативната памет. Свържете се с експертите от РИСК Електроник, за да намерим перфектната работна станция, която да отговаря на вашите потребности.

Монитори

ThinkStation P360 Tiny

Ключът към високата производителност и надеждност на настолните работните станции на Lenovo е способността на машината да поддържа компонентите си охладени. Всички настолни работни станции от Серията Р използват патентованата от Lenovo триканална охладителна система за насочване на въздушния поток, която функционира като регулатор на топлина. Lenovo комбинира първокласни компоненти с интелигентни технологии в работните станции от Серия Р, които могат да се справят с най-взискателните ви проекти, превръщайки идеите ви в реалност. Запознайте се и с останалите работни станции от Серия Р, които са създадени специално за извършване на професионални дейности.
1