Последвайте ни:

Нагоре
ThinkStation

P360 Tower

Безупречна работна станция от начално ниво

Притежава мощността на работна станция на цената на настолен компютър. Перфектна комбинация от стойност и производителност.

170 × 315,4 × 376 мм

9,7 кг

17 л общ обем на шасито

Приложение

Предоставя пълен пакет от опции за различни индустрии и съответните им работни процеси. Перфектното решение за дизайнери, инженери и студенти, които търсят гъвкавост и мощна производителност.

Идеалното решение за гъвкавост.

ThinkStation P360 Tower олицетворява идеалното решение за гъвкавост и изключителна производителност, без компромис с изчислителната мощност.

ThinkStation P360 Tower предлага до 128 GB ултра бърза 4000MHz памет с ЕСС и M.2 PCIe Gen 4 NVMe – най-модерната налична технология за съхранение за максимална производителност заедно със стабилен I/O за периферна поддръжка и водещо в индустрията захранване от 750W.

ISV

Lenovo ThinkStation Р360 Tower се предлага с множество сертификати на независими доставчици на софтуер, за да се гарантира, че най-критичните приложения ще работят ефективно и надеждно, подобрявайки потребителското изживяване и осигурявайки оптимална производителност.

Характеристики

Създаден с най-новите високопроизводителни процесори на Intel от 12-то поколение, които позволяват по-плавно изпълнение на много задачи в различни приложения. ThinkStation P360 Tower е пригоден за критични задачи, които изискват превъзходна надеждност и мощна производителност. Поддържа професионални графични процесори до NVIDIA RTX A5000, включително VR-Ready, със стабилни драйвери и голяма видео памет, които позволяват изобразяване без забавяне и симулация на работни потоци, критични за бизнеса.

  • Lenovo ThinkShield е пакет от хардуер и софтуер, които работят заедно, за да защитят както вашето устройство, така и вашите данни. ThinkShield помага за предотвратяване, откриване и възстановяване от атаки за сигурността.
  • Работните станции на Lenovo гарантират производителност, издръжливост и надеждност. ThinkStation P360 Tower не прави изключение – преминава повече от 200 проверки за качество и 18 теста STD-810G по военни спецификации, за да гарантира, че работи в най-суровите условия.
Процесор:

Intel® Core i3 / i5 / i7 / i9 от 12-то поколение с до 16 физически и 24 логически ядра.

Памет:

До 128 GB DDR5 4800 MHz, предлага се със или без ECC

Графична карта:

До една NVIDIA® RTX A5000 или две NVIDIA T1000.

Съхранение:

До 18 ТB

Конфигурирай

ThinkStation P360 Tower предлага различни конфигурации за съхранението и оперативната памет. Свържете се с експертите от РИСК Електроник, за да намерим перфектната работна станция, която да отговаря на вашите потребности.

Монитори

ThinkStation P360 Tower

Ключът към високата производителност и надеждност на настолните работните станции на Lenovo е способността на машината да поддържа компонентите си охладени. Всички настолни работни станции от Серията Р използват патентованата от Lenovo триканална охладителна система за насочване на въздушния поток, която функционира като регулатор на топлина. Lenovo комбинира първокласни компоненти с интелигентни технологии в работните станции от Серия Р, които могат да се справят с най-взискателните ви проекти, превръщайки идеите ви в реалност. Запознайте се и с останалите работни станции от Серия Р, които са създадени специално за извършване на професионални дейности.
1