Последвайте ни:

Нагоре
ThinkStation

P360 Ultra

Несравнима

производителност

в невиждан досега форм фактор.

86 × 223 × 202 мм

3,6 кг

Mini-tower 3,9 л общ обем на шасито

Революционен форм фактор,

проектиран без компромис за оптимално използване на пространството и максимална гъвкавост.

Новото предложение на Lenovo е наполовина по-малък форм фактор от традиционна настолна работна станция и е в свой собствен клас. Идеална за индивидуални професионални потребители, които трябва да увеличат максимално пространството на бюрото, искат да използват машината за дистанционно сътрудничество или краен случай за използване на терен.

Приложение

ThinkStation P360 Ultra притежава екстремни нива на мощност и производителност, за да изпълнява най-сложните CAD и BIM приложения, да доставя с лекота интензивни изчислителни изживявания във виртуална и смесена реалност, безпроблемно да изобразява медицински изображения или богато цифрово развлекателно съдържание, както и да работи с огромни масиви от данни в реално време.

ISV

Lenovo ThinkStation Р360 Ultra се предлага с множество сертификати на независими доставчици на софтуер, за да се гарантира, че най-критичните приложения ще работят ефективно и надеждно, подобрявайки потребителското изживяване и осигурявайки оптимална производителност.

Характеристики

Шасито на най-новото попълнение към портфолиото от настолни работни станции на Lenovo е по-малко от 4L общ обем, но въпреки това ThinkStation P360 Ultra се предлага с процесори Intel Core от 12-то поколение и NVIDIA RTX професионална графика от следващо ниво, така че потребителите да могат да достигнат производителност, която могат да извлекат от работна станция с форм-фактор Tower. Lenovo разработи уникално решение за поместване на графичния процесор и осигуряване на охлаждането, необходимо за поддръжка на мобилната графична карта от такъв клас. Освен това ThinkStation P360 Ultra е и единствената настолна работна станция в индустрията, която е оборудвана с двоен бордов Ethernet и Thunderbolt™ 4 портове за максимална гъвкавост и I/O разширяване.

  • Работната станция ThinkStation P360 Ultra е защитена от пакета за сигурност ThinkShield. TPM модулът криптира вашите пароли, докато самовъзстановяващият се BIOS възстановява вашите данни, като ги връща в по-ранно състояние, ако някога се повредят.
  • ThinkStation P360 Ultra е тествана на най-високо ниво, за да премине стандартите MIL-SPEC2, така че потребителите да могат да правят повече за по-малко време с доверено и надеждно устройство.
Процесор:

Intel® Core™ i3 / i5 / i7 / i9 от 12-то поколение, поддържа процесори до 16 ядра; до 5.2GHz; до 125W TDP 

Памет:

До 128GB DDR5-4800 със или без ЕСС

Графична карта:

До един графичен процесор за лаптоп NVIDIA® RTX A5000. Поддържа до 8 независими дисплея, 4 чрез вградени портове и 4 чрез дискретна графика.

Съхранение:

Възможност за съхранение до 9 ТВ

Конфигурирай

ThinkStation P360 Ultra предлага различни конфигурации за съхранението и оперативната памет. Свържете се с експертите от РИСК Електроник, за да намерим перфектната работна станция, която да отговаря на вашите потребности.

Монитори

ThinkStation P360 Ultra

Ключът към високата производителност и надеждност на настолните работните станции на Lenovo е способността на машината да поддържа компонентите си охладени. Всички настолни работни станции от Серията Р използват патентованата от Lenovo триканална охладителна система за насочване на въздушния поток, която функционира като регулатор на топлина. Lenovo комбинира първокласни компоненти с интелигентни технологии в работните станции от Серия Р, които могат да се справят с най-взискателните ви проекти, превръщайки идеите ви в реалност. Запознайте се и с останалите работни станции от Серия Р, които са създадени специално за извършване на професионални дейности.
1