Последвайте ни:

Нагоре
ThinkStation

P520

Истински шампион от Lenovo.

Може да се справи с всичко.

Тази високопроизводителна работна станция, захранвана от най-новите процесори Intel® Xeon® и графика NVIDIA Quadro®, осигурява удивителна производителност и зашеметяваща визуализация. Достатъчно мощна за огромни натоварвания, сложно моделиране или изобразяване на виртуална реалност.

165 × 460 × 440 мм

24 кг

33 л общ обем на шасито

ISV

Lenovo ThinkStation P520 се предлага с множество сертификати на независими доставчици на софтуер, за да се гарантира, че най-критичните приложения ще работят ефективно и надеждно, подобрявайки потребителското изживяване и осигурявайки оптимална производителност.

Приложение

С виртуалната реалност почти всичко е възможно – от революционни дизайни и зашеметяващи специални ефекти до изключително сложни симулации. Идеален е за тежки дейности като графичен дизайн, 3D моделиране и машинно обучение и анимация.

Характеристики

Въздушното охлаждане не оставя нищо на случайността. Lenovo ThinkStation P520 разполага с триканално охлаждане. Технология, която експертно управлява вътрешния въздушен поток и захранването, за да насърчи оперативната ефективност, дори при големи натоварвания. В допълнение, P520 на Lenovo поддържа RAID технология и е оборудван с два вградени M.2 PCIe SSD слота, което позволява на потребителите да оборудват работната станция с високопроизводително съхранение. Можете да сменяте компоненти, без да използвате инструменти или винтове, като просто плъзнете страничния панел. Също така, ThinkStation P520 предлага впечатляващ потенциал за разширение на памет, съхранение и допълнителни активи чрез слотовете за разширение.

  • Приложението Lenovo Workstation Diagnostics може да ви помогне да поддържате своя ThinkStation P520 да работи с пълен капацитет. Също така, може да ви помогне да отстраните потенциални системни проблеми с инструкции стъпка по стъпка. 
  • В допълнение, Lenovo Performance Tuner може да ви помогне да прецизирате работната си станция, за да извлечете максимума от възможностите ѝ.
  • ThinkStation P520 е претърпял строги тестове в екстремни условия на околната среда. Така че можете да разчитате на неговата надеждност и издръжливост.
Процесор:

До един процесор Intel® Xeon® W-2100 / W-2200 с до 18 ядра и 4.6GHz максимална честота.

Памет:

До 512GB DDR4, 2933 MHz, 8 DIMM слота

Графична карта:

До една NVIDIA® Quadro® RTX 8000 или две NVIDIA Quadro RTX 6000 с NVLink.

Съхранение:

До 50 TB

Конфигурирай

ThinkStation P520 предлага огромна гама от опции и различни конфигурации, за да отговори на всички видове бюджети и нужди. Вашият ThinkStation P520 може да бъде конфигуриран така, че да отговаря на вашите специфични нужди. 

Монитори