Последвайте ни:

Нагоре
ThinkStation

P520c

Високо ниво на достъпна цена

Наред със страхотния дизайн и функциите от висок клас за осигуряване на страхотна производителност, най-добрата част е, че ThinkStation P520c се предлага се на много достъпна цена за своята категория.

175 × 426 × 376 мм

14,5 кг

25 л общ обем на шасито

Интерфейс

Достатъчно мощен за всяка работа, енергийно ефективен и изключително надежден, също така ISV сертифициран, готов за VR. Предлага се с два M.2 PCIe SSD слота, вградени в дънната платка, за да се насладите на светкавично бързо съхранение. Предният FLEX модул ви предоставя набор от опции и гъвкавост, включително четец на медийни карти и невероятно бърз Intel® Thunderbolt™ 3* порт.

Лесно обслужване

Ако трябва да смените компоненти, нямате нужда от инструменти – просто плъзнете страничния панел.

За да прецизирате работната си станция и да я поддържате да работи с пълен капацитет, изтеглете и стартирайте приложенията Lenovo Performance Tuner и Lenovo Workstation Diagnostics – ще ви помогне да отстраните потенциални системни проблеми с инструкции стъпка по стъпка. Дори може да изпрати код за грешка на вашия смартфон, ако машината ви не успее да стартира.

Готов за всичко

реално или виртуално.

С виртуалната реалност (VR) почти всичко е възможно – от революционни дизайни и зашеметяващи специални ефекти до изключително сложни симулации. Благодарение на мощния ThinkStation P520c с най-високата в гамата високопроизводителна NVIDIA® Quadro® RTX 4000 графика, бъдете готови за наистина завладяващо VR изживяване.

Характеристики

Подхранван от най-новите високопроизводителни процесори Intel® Xeon® W, проектирани специално за работни станции, в резултат на което ThinkStation P520c е в състояние да генерира високи скорости, които са най-важни за всяка работа с масови изчисления или изобразяване на виртуална реалност (VR), професионална графика NVIDIA® Quadro®, която също е готова за VR. Тази компактна работна станция може да се справи с най-взискателните задачи за проектиране и визуализация с лекота.

  • Както всеки ThinkStation преди него, P520c е преминал строги тестове при екстремни условия. Освен това е сертифициран от ISV и разполага с памет за коригиране на грешки (ECC), което гарантира още по-голяма точност и надеждност.
  • ThinkStation P520c отговаря на някои от най-изчерпателните световни стандарти за околната среда, включително EPEAT®, ENERGY STAR® и до 80 PLUS® Platinum PSU.
Процесор:

До един процесор Intel® Xeon® W-2100 / W-2200, с до 18 ядра и 4.6GHz максимална честота

Памет:

До 256GB DDR4, 2933MHz, 4 канална памет, ECC

Графична карта:

До една NVIDIA® Quadro® RTX 5000 или две NVIDIA Quadro P4000.

Съхранение:

До 9 диска SATA HDD / SATA SSD M.2 PCIe SSD с капацитет до 11 TB

Конфигурирай

ThinkStation P520c може да бъде конфигуриран така, че да отговори на вашите специфични нужди. Свържете се с нас, за да конфигурираме заедно Вашата нова работна станция.

Монитори

ThinkStation P520c

* Intel® Thunderbolt™ входовете са опционални.
1