Последвайте ни:

Нагоре
ThinkStation

P620

Сила, каквато никога не сте изпитвали

Неограничени възможности.

ThinkStation P620 е решение, което премахва всякакви технически ограничения и позволява да преместите границите на вашия потенциал.

Нов индустриален стандарт от Lenovo – безпрецедентни нива на мощност и производителност, невиждани досега в индустрията. Осигурява новаторски до 64 ядра и 128 нишки – всичко това от един процесор. Други работни станции ще се нуждаят от поне два процесора, за да постигнат това, което ThinkStation P620 с AMD Ryzen™ Threadripper™ PRO може да направи с един. Тази изключително конфигурируема работна станция може да работи с до два NVIDIA® Quadro® RTX 8000 с NVLink.

165 × 460 × 446 мм

24 кг

33 л общ обем на шасито

ISV

Lenovo ThinkStation P720 се предлага с множество сертификати на независими доставчици на софтуер, за да се гарантира, че най-критичните приложения ще работят ефективно и надеждно, подобрявайки потребителското изживяване и осигурявайки оптимална производителност.

Революционно.

Новаторско.

Със сигурност първият по рода си.

Първата в света работна станция, задвижвана от процесор AMD Ryzen™ Threadripper™ PRO.

Приложение

Работна станция, способна да се справи и с най-взискателните работни процеси на инженери, архитекти, медии и развлечения, финанси и здравеопазване.

Характеристики

Работната станция ThinkStation P620 е оборудвана с богат капацитет за съхранение и памет, множество слотове за разширение, корпоративен клас управляемост и функции за сигурност. Пълна поддръжка на ECC памет, стриктно тествана, за да се гарантира, че работните станции ще имат дълъг жизнен цикъл. 

Имаме нова технология в тази кутия. ThinkStation P620 поддържа PCIe Gen 4 в 10GB Ethernet. Това означава по-бързи скорости на четене и запис на M.2 устройства и осем канална памет.

Термична система с въздушно охлаждане гарантира, че ThinkStation P620 позволява на процесорите и видео картите да останат хладни, докато работят с максимален капацитет. 

Достъп без инструменти – по-малко винтове и по-лесен достъп в машината. Улесненият достъп до шасито без инструменти позволява удобни и бързи надстройки, ако е необходимо 

Комбинира легендарна надеждност и иновации с професионална управляемост и поддръжка от корпоративен клас.

  • Lenovo поддържа сигурността на компанията, самоличността и устройството. ThinkShield e адаптивно решение, което осигурява цялостна защита от край до край.
  • В случай че възникне проблем, ThinkStation Diagnostics предоставя незабавна диагностика и потенциално решение за отстраняване на неизправности.
  • Lenovo Performance Tuner помага да извлечете максимума от приложенията си като динамично променя системните настройки, приоритет на процеса, за да получите цялата мощност. С две думи, LPT резервира специфични процесорни ядра само за приложението, с което работите, което означава, че приложенията винаги работят максимално, независимо от останалата част от системата.
  • ThinkStation P720 издържа на строги тестове в екстремни условия на околната среда. Така че можете да разчитате на неговата надеждност и издръжливост.
Процесор:

AMD Ryzen™ Threadripper™ PRO (64 ядра и до 4,0 GHz тактова честота)

Памет:

До 1TB ECC RAM за 8 канала

Графична карта:

До две NVIDIA® Quadro® RTX 8000 с 48 GB VRAM и NVLink.

Съхранение:

До 38 TB място за съхранение

Конфигурирай

ThinkStation P620 може да бъде конфигуриран така, че да отговори на вашите специфични нужди. Свържете се с нас, за да конфигурираме заедно Вашата нова работна станция.

Монитори

ThinkStation P620

ThinkStation Diagnostics 2.0 – Настолните работни станции ThinkStations са проектирани с вградено хардуерно базирано наблюдение. Този хардуер следи стотици аспекти на вашата работна станция, като ви уведомява в реално време за събития, свързани с хардуера. Има няколко начина за достъп до тази информация, включително настолен софтуер, мобилни приложения и USB.
1