Последвайте ни:

Нагоре
ThinkStation

P7

Максимална гъвкавост

от настолен компютър до център за данни.

Обединява нова революционна изчислителна архитектура с оптимизиран термичен дизайн в универсално шаси, вдъхновено от Aston Martin.

175 × 508 × 434,4 мм

24,5 кг

39 л общ обем на шасито

Приложение

Предназначен за учени, занимаващи се с данни, инженери и творци от висок клас, разработване на игри, 3D рендиране, изчислителна динамика на флуидите, разработване на игри и софтуер и др.

Усъвършенстван термичен дизайн.

Поема работни натоварвания, които традиционно са запазени за облачни или сървърни ресурси – като същевременно не нарушава акустиката на работната станция.

Персонализирани конфигурации с достъп отпред, устройства за гореща смяна и множество опции за захранване.

ISV

Lenovo и ISV (независими доставчици на софтуер) обединяват усилията си, за да проверят цялата система на работната станция чрез изчерпателно тестване, което гарантира, че всяка сертифицирана работна станция работи надеждно с най-популярните приложения.

Сертифицирането от ISV (независими доставчици на софтуер) повишава надеждността, осигурява най-оптималния интерфейс между приложенията и драйверите.

Lenovo ThinkStation P7 се предлага с множество сертификати на независими доставчици на софтуер, за да се гарантира, че най-критичните приложения ще работят ефективно и надеждно, подобрявайки потребителското изживяване и осигурявайки оптимална производителност.

Характеристики

ThinkStation P7 е оборудван с най-новите процесори Intel® Xeon® W, P7 предоставя до 56 ядра, надеждна PCIe Gen 5 свързаност и високоскоростна DDR5 памет – всичко това в платформа с един сокет.

До три графични процесора NVIDIA RTX™ 6000 Ada Generation, P7 не се страхува от огромни масиви от данни и се справя директно с многонишкови задачи, изискващи интензивни изчисления.

Персонализирани конфигурации с достъп отпред, устройства за гореща смяна и множество опции за захранване.

Регистрирана като EPEAT Gold, което гарантира, че е произведена по най-високите екологични стандарти.

  • Lenovo поддържа сигурността на компанията, самоличността и устройството. ThinkShield e адаптивно решение, което осигурява цялостна защита от край до край.В случай че възникне проблем, ThinkStation Diagnostics предоставя незабавна диагностика и потенциално решение за отстраняване на неизправности.

    Lenovo Performance Tuner помага да извлечете максимума от приложенията си като динамично променя системните настройки, приоритет на процеса, за да получите цялата мощност. С две думи, LPT резервира специфични процесорни ядра само за приложението, с което работите, което означава, че приложенията винаги работят максимално, независимо от останалата част от системата.

  • ThinkStation P7 издържа на строги тестове в екстремни условия на околната среда. Така че можете да разчитате на неговата надеждност и издръжливост.
Процесор:

Зашеметяваща мощност с едно гнездо

Intel Xeon W-3400 до 56 ядра,  до 4,8GHz

Памет:

До 1TB DDR5 4800MHz ECC, 8 DIMM слота

Графична карта:

До 3 NVIDIA RTX 6000 Ada

Съхранение:

До 52TB вътрешно съхранение с до 7 диска общо

Оптимизирано за шкафове 4U шаси с лесни за закрепване комплекти релси.

Конфигурирай

Вашият ThinkStation P7 може да бъде конфигуриран така, че да отговаря на вашите специфични нужди. Свържете се с експертите от РИСК Електроник, за да намерим перфектната работна станция, която да отговаря на вашите потребности.

Монитори

ThinkStation P7

Ключът към високата производителност и надеждност на настолните работните станции на Lenovo е способността на машината да поддържа компонентите си охладени. Всички настолни работни станции от Серията Р използват патентованата от Lenovo триканална охладителна система за насочване на въздушния поток, която функционира като регулатор на топлина. Lenovo комбинира първокласни компоненти с интелигентни технологии в работните станции от Серия Р, които могат да се справят с най-взискателните ви проекти, превръщайки идеите ви в реалност. Запознайте се и с останалите работни станции от Серия Р, които са създадени специално за извършване на професионални дейности.
2