Последвайте ни:

Нагоре
ThinkStation

P720

Това е наистина елитна машина

Мощна и гъвкава двупроцесорна работна станция от следващо поколение, подготвена да се справи с критични задачи и специфични потребителски нужди.

Think Station P720 е втората най-мощна работна станция на Lenovo, в която могат да бъдат инсталирани един или два Xeon Scalable процесора на Intel от семействата Bronze Silver, Gold или Platinum. С до 24 ядра всеки, тези първокласни процесори осигуряват изключителна мощност и производителност за бърза симулация или визуализация. Това не е всичко! Think Station P720 се предлага с най-бързата налична дискретна графика с опция за до две NVIDIA Quadro RTX 8000.

175 × 485 × 446 мм

25,7 кг

36 л общ обем на шасито

ISV

Lenovo ThinkStation P720 се предлага с множество сертификати на независими доставчици на софтуер, за да се гарантира, че най-критичните приложения ще работят ефективно и надеждно, подобрявайки потребителското изживяване и осигурявайки оптимална производителност.

Има толкова много място за памет

Скорост с огромни възможности за съхранение и възможност за паралелна обработка.

Бързата памет – с 12 DIMM слота, за общо 768 GB ЕЕС и впечатляващият капацитет за съхранение – включително вградено M.2 PCIe решение, капацитет за обработка до 60 TB HDD съхранение и поддръжка за до 12 устройства,  дават на тази система способността да работи при изключително сложни натоварвания. Да не забравяме и революционната Wi-Fi 6 свързаност – по-бърз, с по-голям капацитет, по-добра енергийна ефективност.

Приложение

Работна станция, способна да се справи и с най-взискателните работни процеси на инженери, архитекти, медии и развлечения, финанси и здравеопазване.

Характеристики

ThinkStation P720 предлага превъзходна технология за охлаждане, тази работна станция на Lenovo използва патентованото „Триканално охлаждане“, като по този начин позволява на машината да работи без прекъсване.

Можете да сменяте компоненти бързо и лесно – без никакви инструменти, благодарение на интуитивните червени точки на докосване. А превъзходното управление на кабелите означава, че няма проводници или щепсели, а само превъзходна поддръжка.

  • Lenovo поддържа сигурността на компанията, самоличността и устройството. ThinkShield e адаптивно решение, което осигурява цялостна защита от край до край.
  • В случай че възникне проблем, ThinkStation Diagnostics предоставя незабавна диагностика и потенциално решение за отстраняване на неизправности.
  • Lenovo Performance Tuner помага да извлечете максимума от приложенията си като динамично променя системните настройки, приоритет на процеса, за да получите цялата мощност. С две думи, LPT резервира специфични процесорни ядра само за приложението, с което работите, което означава, че приложенията винаги работят максимално, независимо от останалата част от системата.
  • ThinkStation P720 издържа на строги тестове в екстремни условия на околната среда. Така че можете да разчитате на неговата надеждност и издръжливост.
Процесор:

Двоен процесор Intel Xeon Scalable (48 ядра (24 на процесор) и до 4,0 GHz тактова честота)

Памет:

До 768 GB DDR4, 2933MHz3 ECC

Графична карта:

До две NVIDIA® Quadro® RTX 8000 с NVLink

Съхранение:

Max M.2 = 2 (4TB)

Max 3.5″ = 6 (36TB) 

Max 2.5″ = 10 (20TB)

Конфигурирай

ThinkStation P720 може да бъде конфигуриран така, че да отговори на вашите специфични нужди. Свържете се с нас, за да конфигурираме заедно Вашата нова работна станция.

Монитори

ThinkStation P720

1