Последвайте ни:

Нагоре
ThinkStation

P920

Екстремна и завладяваща

двуроцесорна работна станция за напреднали.

Няма съмнение, че това е впечатляваща машина – първенецът в гамата работни станции на Lenovo.

200 × 620 × 446 мм

37 кг

55 л общ обем на шасито

ISV

Lenovo ThinkStation P920 се предлага с множество сертификати на независими доставчици на софтуер, за да се гарантира, че най-критичните приложения ще работят ефективно и надеждно, подобрявайки потребителското изживяване и осигурявайки оптимална производителност.

Най-високият клас работна станция.

Водеща в индустрията надеждност.

Тази истински надеждна работна станция е създадена за потребители от висок клас с поддръжка на до два графични процесора NVIDIA® Quadro RTX™ 8000, осигурявайки най-добрата производителност на приложенията и ускорено изживяване. Използвайки NVLink, два RTX 8000 могат да бъдат свързани, за да осигурят до 96 GB обща графична памет за най-големите натоварвания при изобразяване, визуализация, изчисление и изкуствен интелект. А с най-бързите и най-мощни Xeon® 2nd Gen Scalable процесори на Intel, с до 28 ядра всеки и скорости до 4,4GHz, ThinkStation P920 поставя отметка във всяко поле за професионалисти.

Приложение

Идеален за най-високопроизводителни работни процеси включително рендиране, симулация, визуализация и изкуствен интелект в различните индустрии.

Характеристики

Професионалистите вече могат да използват силата на хардуерно ускореното проследяване на лъчи и изкуствен интелект, за да увеличат производителността и да разработват съдържание с несравнима скорост – не само спестявайки време, но и пари. Thinkstation P920 предлага допълнителна памет Intel Optane DC Persistent Memory и поддръжка на функции за над 20TB памет, разполага с триканална охладителна система и уникална въздушна преграда за по-ефективно охлаждане на ключовите компоненти.

В допълнение, тези работни станции за научни изследвания включват и новата операционна система Lenovo Data Science. Тази персонализирана ОС Linux, базирана на Ubuntu, може да се конфигурира като фабрична опция и включва много от най-разпространените в индустрията рамки за машинно обучение, инструменти за разработка на изкуствен интелект и софтуерни приложения за анализ на данни.

С тази мощна система Lenovo продължава да отговаря и дори да надхвърля очакванията на потребителите за надеждни работни станции.

  • Предлагайки цялостно готово решение, работните станции Thinkstation P920 предоставят високопроизводителен хардуер, предварително инсталирани софтуерни приложения, ThinkShield сигурност и специална поддръжка, необходими за повишаване на ефективността и производителността на работните процеси. Също така, фината настройка и оптимизирането на производителността на системата е лесна работа. Просто изтеглете и стартирайте приложенията Lenovo Performance Tuner и Lenovo Workstation Diagnostics.
  • Работните станции Thinkstation P920 могат да бъдат сдвоени с Lenovo ThinkEdge и ThinkSystem AI хардуер, софтуер и предложения за услуги, предоставяйки на потребителите достъп до пълно портфолио от решения от край до край за внедряване на успешни проекти за изкуствен интелект в тяхната организация.
Процесор:

До два Xeon® 2nd Gen Scalable процесори на Intel, с до 28 ядра и скорости до 4,4GHz.

Памет:

До 1TB DDR4-2933

Графична карта:

До две NVIDIA® Quadro® RTX 8000 с NVLink

Съхранение:

До 59 TB

Конфигурирай

Най-мощните работни станции на Lenovo, ThinkStation Р920 могат да бъдат конфигурирана с огромна памет и масиви за съхранение, както и с най-мощните графики и процесорни технологии.

Монитори

ThinkStation P920

1