Последвайте ни:

Нагоре
Image Alt

Енергетика

Превъзходна производителност и мощност от професионален клас

За клиентите от нефтовата и газовата индустрия изборът на правилната работна станция може да се различава в зависимост от техните уникални и специфични нужди.

Операциите по проучване и производство могат да станат много скъпи и процесите могат да бъдат доста тромави. Компаниите трябва да се адаптират към ежедневните предизвикателства, за да останат актуални. Това изисква инвестиции в технологии като изкуствен интелект (AI) и системи, които имат по-голям капацитет за данни.

Настолните и мобилни работни станции на Lenovo могат да се справят с всички дейности в индустрията 24/7/365 в често тежки среди, без значение колко сложна е задачата – проучване, добив, проектиране, разработка, управление, изследване, симулация, анализи, обучение, услуги.

ЛЕГЕНДАРНА НАДЕЖДНОСТ И ИЗДРЪЖЛИВОСТ.

Когато обмисляте конфигурация на работна станция за специалист в тези индустрии, имайте предвид, че процесорът оказва най-голямо влияние върху тежките ви задачи. Колкото повече ядра има един процесор, толкова повече задачи може да изпълнява едновременно. За многонишкови задачи, използващи AI, са нужни процесори с повече ядра. А за интензивни изчисления, високата тактова честота е жизненоважна.

Изборът на графична карта също е много важен. Професионалните решения на NVIDIA са проектирани да се справят със сложни визулани изчисления, комуникация и симулационни работни процеси.

Триканалното охлаждане позволява на процесорите и графичните карти да останат хладни, докато работят с максимална производителност.

Как да посрещнем най-новите предизвикателства в индустрията?

Lenovo препоръчва:

Работни станции

Монитори

Конфигурациите с два монитора оптимизират работния процес.

Lenovo предлага нещо повече от работна станция.

Ангажирани сме с цялата екосистема на работната станция с няколко софтуерни инструмента:

ISV сертификация

Всяка работна станция на Lenovo  е тествана от независими доставчици на софтуер и ISV сертифицирана за работа с почти всяко CAD приложение.

Lenovo Diagnostics

Lenovo Diagnostics е диагностичен инструмент, който тества различни устройства в компютрите на Lenovo, предоставяйки обратна връзка на потребителите относно здравето на техните машини.

Lenovo Performance Tuner 2.0

Lenovo Performance Tuner 2.0 е софтуерно решение, което помага да се гарантира гладкото функциониране на CAD приложенията.

Конфигурирай

Потребителите могат лесно да бъдат смазани от разнообразието от конфигурации, налични за работните станции Lenovo. Изборът на подходяща конфигурация изисква проучване, знания и да сте наясно за какъв тип дейност ще се използва. Дори и да изясните това за себе си, най-добрият начин да намерите точната машина, която да отговаря на вашите потребности, както и да не направите инвестицията си излишно разточителна, е да се свържете с експертите от РИСК Електроник.