Последвайте ни:

Нагоре
Image Alt

Производство

Работните станции Lenovo, както и цялостната екосистема за поддръжка, предоставят ефективно решение на сложните задачи, с които се сблъскватe всеки ден.

Високопроизводителната работна станция

предоставя най-доброто решение за управление на процеса по целия жизнен цикъл на продукта.

Технологиите в производството и разработване на продукти се развиват с бързо темпо. Тази еволюция позволява на инженери и проектанти не само да създават по-добри и по-сложни продукти, но и да правят това с висока ефективност. За да развиват продуктите, специалистите в производството използват различни софтуерни приложения и инструменти, които предефинират начина, по който се произвеждат продуктите, като AI, VR, AR, IoT, генеративен дизайн и други. 

Решение за всеки работен процес – без значение колко сложна е задачата.

С най-новото поколение процесори Intel Xeon, мощна професионална графика NVIDIA Quadro RTX и ISV сертификати работните станции Lenovo предлагат превъзходна производителност и мощност от професионален клас.

Работните станции Lenovo са тествани по 12 строги стандарта MIL-SPEC. Те ще работят и ще продължат да работят в най-трудните среди – независимо дали това е на строителната площадка или производствената линия.

Как да посрещнем най-новите предизвикателства в индустрията?

Lenovo препоръчва:

Работни станции

Монитори

Конфигурациите с два монитора оптимизират работния процес.

Lenovo предлага нещо повече от работна станция.

Ангажирани сме с цялата екосистема на работната станция с няколко софтуерни инструмента:

ISV сертификация

Всяка работна станция на Lenovo  е тествана от независими доставчици на софтуер и ISV сертифицирана за работа с почти всяко CAD приложение.

Lenovo Diagnostics

Lenovo Diagnostics е диагностичен инструмент, който тества различни устройства в компютрите на Lenovo, предоставяйки обратна връзка на потребителите относно здравето на техните машини.

Lenovo Performance Tuner 2.0

Lenovo Performance Tuner 2.0 е софтуерно решение, което помага да се гарантира гладкото функциониране на CAD приложенията.

Конфигурирай

Потребителите могат лесно да бъдат смазани от разнообразието от конфигурации, налични за работните станции Lenovo. Изборът на подходяща конфигурация изисква проучване, знания и да сте наясно за какъв тип дейност ще се използва. Дори и да изясните това за себе си, най-добрият начин да намерите точната машина, която да отговаря на вашите потребности, както и да не направите инвестицията си излишно разточителна, е да се свържете с експертите от РИСК Електроник.