Последвайте ни:

Нагоре
Image Alt

Съдържание и дизайн

Lenovo предлага идеален избор за всеки дизайнер и създател на съдържание, който иска да увеличи творческите си способности и да повиши производителността си.

ДИЗАЙНЕРИТЕ ВИНАГИ ЖЕЛАЯТ ДА ПРЕДОСТАВЯТ ИЗЖИВЯВАНЕ.

Когато става въпрос за дизайн и създаване на съдържание, дизайнерите винаги желаят да предоставят изживяване с по-висока точност за по-малко време и с по-малък бюджет.

Lenovo предлага работни станции с най-високи нива на производителност и водещи възможности, признати в индустрията със своята изключителна надеждност.

Бързият напредък в използвания хардуер и софтуер налага нуждата от инструменти и техники за дизайн в реално време. А най-добрите и желани резултати идват с правилно конфигурирана работна станция. Ако работните станции не могат да вървят в крак със скоростта на дизайнера, тогава производителността и творческите възможности могат да пострадат.

За да успеете наистина, имате нужда от правилната конфигурация на работната станция за производствените изисквания, пред които сте изправени, и инструментите за създаване на съдържание, които използвате. Наличието на подходящ процесор, графична карта, памет, съхранение и работа в мрежа позволява лесно да зареждате, управлявате и разработвате сложно съдържание.

Как да посрещнем най-новите предизвикателства в индустрията?

Lenovo препоръчва:

Работни станции

Монитори

Конфигурациите с два монитора оптимизират работния процес.

Lenovo предлага нещо повече от работна станция.

Ангажирани сме с цялата екосистема на работната станция с няколко софтуерни инструмента:

ISV сертификация

Всяка работна станция на Lenovo  е тествана от независими доставчици на софтуер и ISV сертифицирана за работа с почти всяко CAD приложение.

Lenovo Diagnostics

Lenovo Diagnostics е диагностичен инструмент, който тества различни устройства в компютрите на Lenovo, предоставяйки обратна връзка на потребителите относно здравето на техните машини.

Lenovo Performance Tuner 2.0

Lenovo Performance Tuner 2.0 е софтуерно решение, което помага да се гарантира гладкото функциониране на CAD приложенията.

Конфигурирай

Потребителите могат лесно да бъдат смазани от разнообразието от конфигурации, налични за работните станции Lenovo. Изборът на подходяща конфигурация изисква проучване, знания и да сте наясно за какъв тип дейност ще се използва. Дори и да изясните това за себе си, най-добрият начин да намерите точната машина, която да отговаря на вашите потребности, както и да не направите инвестицията си излишно разточителна, е да се свържете с експертите от РИСК Електроник.