Последвайте ни:

Нагоре
Image Alt

Висше образование

Работните станции Lenovo и платформата Intel vPro® предоставят по-бърза обработка, софтуерно сертифициране и стабилна сигурност. С новаторски дизайн, най-новите процесори Intel® Xeon® и професионални графични процесори NVIDIA®, работните станции на Lenovo поддържат всички приложения, необходими в днешната образователна среда.

Решенията на Lenovo ви извеждат в челната позиция в класа

Възможностите на софтуера са от решаващо значение за избора на правилната работна станция. Всички работни станции Lenovo са тествани и сертифицирани от независими доставчици на софтуер (ISVs), за да се гарантира стабилност, надеждност и оптимална производителност без да се прави компромис с ефективността.

МОЩНОСТ В ОБУЧЕНИЕТО.

Mощността на работните станции е от решаващо значение за успешните резултати от обучението.

Инженерството и архитектурата изискват от студенти и младши специалисти да изграждат, моделират и да създават сложни и модерни структури. Работните станции Lenovo са идеални за CAD/ CAM/CAE.

Производителността и надеждността на работните станции Lenovo помагат на амбициозните творци да създават зашеметяващи, революционни визуализации за тази търсена индустрия. Тези мощни машини са идеални за кариера в графичния дизайн, уеб разработката, анимацията, филмите и други.

Специалистите, които се увличат по изкуствен интелект прекарват до 90{6603a02ec9c1cd4158f1d8dd170ce08b100001114f2b5eab135c24e78949c8cd} от времето си в обработка на данни, този трудоемък работен процес може да бъде опростен. С работните станции Lenovo студентите преминават от анализиране на данни от часове към милисекунди на клик.

Как да посрещнем най-новите предизвикателства в индустрията?

Lenovo препоръчва:

Работни станции

Монитори

Конфигурациите с два монитора оптимизират работния процес.

Lenovo предлага нещо повече от работна станция.

Ангажирани сме с цялата екосистема на работната станция с няколко софтуерни инструмента:

ISV сертификация

Всяка работна станция на Lenovo  е тествана от независими доставчици на софтуер и ISV сертифицирана за работа с почти всяко CAD приложение.

Lenovo Diagnostics

Lenovo Diagnostics е диагностичен инструмент, който тества различни устройства в компютрите на Lenovo, предоставяйки обратна връзка на потребителите относно здравето на техните машини.

Lenovo Performance Tuner 2.0

Lenovo Performance Tuner 2.0 е софтуерно решение, което помага да се гарантира гладкото функциониране на CAD приложенията.

Конфигурирай

Потребителите могат лесно да бъдат смазани от разнообразието от конфигурации, налични за работните станции Lenovo. Изборът на подходяща конфигурация изисква проучване, знания и да сте наясно за какъв тип дейност ще се използва. Дори и да изясните това за себе си, най-добрият начин да намерите точната машина, която да отговаря на вашите потребности, както и да не направите инвестицията си излишно разточителна, е да се свържете с експертите от РИСК Електроник.