Последвайте ни:

Нагоре
Image Alt

Финанси

Времето е пари

Не допускайте да извършвате важни задачи със системи с уязвимости! Защитете инвестициите си!

Надеждни и мащабируеми, можете да се съсредоточите върху числата.

Работните станции Lenovo имат силно присъствие във финансовите услуги. Lenovo разбира вашата индустрия, вашия работен процес и какво трябва да постигнете. Пазарите не чакат никого, което означава, че трябва да разчитате на система, която няма да се провали.

Критично важните задачи изискват светкавично представяне, превъзходна надеждност и мощната производителност на работните станции Lenovo, тъй като печалбата или загубата могат да бъдат решени за микросекунди.

Посрещнете днешните пазарни предизвикателства със силата за изчисляване на огромни набори от поточни данни. Нашите работни станции и монитори ThinkStation, ThinkPad и ThinkVision от P серията ще ви помогнат да увеличите максимално операциите и печалбите си, като ви предоставят мощна производителност – всеки път.

Как да посрещнем най-новите предизвикателства в индустрията?

Lenovo препоръчва:

Работни станции

Монитори

Конфигурациите с два монитора оптимизират работния процес.

Lenovo предлага нещо повече от работна станция.

Ангажирани сме с цялата екосистема на работната станция с няколко софтуерни инструмента:

ISV сертификация

Всяка работна станция на Lenovo  е тествана от независими доставчици на софтуер и ISV сертифицирана за работа с почти всяко CAD приложение.

Lenovo Diagnostics

Lenovo Diagnostics е диагностичен инструмент, който тества различни устройства в компютрите на Lenovo, предоставяйки обратна връзка на потребителите относно здравето на техните машини.

Lenovo Performance Tuner 2.0

Lenovo Performance Tuner 2.0 е софтуерно решение, което помага да се гарантира гладкото функциониране на CAD приложенията.

Конфигурирай

Потребителите могат лесно да бъдат смазани от разнообразието от конфигурации, налични за работните станции Lenovo. Изборът на подходяща конфигурация изисква проучване, знания и да сте наясно за какъв тип дейност ще се използва. Дори и да изясните това за себе си, най-добрият начин да намерите точната машина, която да отговаря на вашите потребности, както и да не направите инвестицията си излишно разточителна, е да се свържете с експертите от РИСК Електроник.