Последвайте ни:

Нагоре
Image Alt

Медицина и наука

С правилните инструменти лекарите и учените могат да променят живота и бъдещето на изследванията.

Големите масиви от данни проправят пътя за големи иновации

Но иновациите изискват задълбочен анализ, който изисква големи изчисления.

Здравеопазването е един от най-бързо развиващите се сегменти. С развитието на тази индустрия все по-сложните случаи изискват увеличаване на изчислителната мощност. По-новата технология на работните станции осигурява по-бързото обработване на по-големи набори от данни. AI вече работи в няколко ключови области на здравеопазването – високоефективна обработка на изображения, клинични и административни работни процеси и компютърно подпомагани хирургични процедури сред тях.

Огромен процент от наличните данни остават неанализирани и неизползвани. Неанализираните данни са пропусната възможност за предоставяне на по-качествени услуги и подобряване на резултатите.

ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ В МЕДИЦИНАТА.

Благодарение на постоянен поток от технологични пробиви, изкуственият интелект (AI) трансформира данните в действителен интелект. AI пречиства данните, превръщайки ги в смислена информация, както от клиничната, така и от административната страна на здравните системи – използвайки все по-мощни изчислителни ресурси за това.

VR/AR, AI трансформират традиционните медицински техники – подобряват оперативната ефективност, повишават диагностичната точност. Всичко това изисква високопроизводителни изчисления и стъпка напред в хардуера.

Работните станции за изчисления на големи масиви от данни имат процесорна мощност, памет и високопроизводително съхранение, за да се справят с големите натоварвания на AI. Сред най-важните им предимства са дискретните графични процесори, които подобряват графичната производителност и освобождават процесора за друга обработка.

СИГУРНОСТТА Е ЕДНО ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА В ИНДУСТРИЯТА.

За да могат работните станции да предоставят най-голяма стойност в здравните среди, те трябва да предоставят бързи резултати, позволяващи навременна диагностика и лечение. Те трябва да бъдат изградени така, че да съхраняват обеми данни сигурно, като се използва усъвършенствано криптиране, корекция на грешки и надеждност. И те се нуждаят от издръжливост, за да се справят с типичните настройки за анализ на данни в здравеопазването, добро охлаждане и енергийна ефективност.

Сигурността е едно от най-големите предизвикателства в индустрията. Технологичният напредък може да помогне на всяка здравна организация да подобри своята сигурност.

Портфолиото от работни станции Lenovo предоставя на специалисти и изследователи в здравеопазването мощността и производителността, от която се нуждаят, за бърз, точен, надежден и сигурен достъп до диагностични изображения, досиета на пациенти и данни от животоспасяващи изследвания.

Работните станции на Lenovo са идеални за тежки изчислителни и графични натоварвания в здравеопазването. Независимо дали изследователи анализират големи масиви от данни или специалистит разглеждат 3D и ядрени изображения, сертифицираните от ISV работни станции на Lenovo предоставят изчислителна и процесорна мощност за вашите взискателни работни процеси.

Как да посрещнем най-новите предизвикателства в индустрията?

Lenovo препоръчва:

Работни станции

Монитори

Конфигурациите с два монитора оптимизират работния процес.

Lenovo предлага нещо повече от работна станция.

Ангажирани сме с цялата екосистема на работната станция с няколко софтуерни инструмента:

ISV сертификация

Всяка работна станция на Lenovo  е тествана от независими доставчици на софтуер и ISV сертифицирана за работа с почти всяко CAD приложение.

Lenovo Diagnostics

Lenovo Diagnostics е диагностичен инструмент, който тества различни устройства в компютрите на Lenovo, предоставяйки обратна връзка на потребителите относно здравето на техните машини.

Lenovo Performance Tuner 2.0

Lenovo Performance Tuner 2.0 е софтуерно решение, което помага да се гарантира гладкото функциониране на CAD приложенията.

Конфигурирай

Потребителите могат лесно да бъдат смазани от разнообразието от конфигурации, налични за работните станции Lenovo. Изборът на подходяща конфигурация изисква проучване, знания и да сте наясно за какъв тип дейност ще се използва. Дори и да изясните това за себе си, най-добрият начин да намерите точната машина, която да отговаря на вашите потребности, както и да не направите инвестицията си излишно разточителна, е да се свържете с експертите от РИСК Електроник.