Последвайте ни:

Нагоре
Image Alt

Изкуствен интелект

AI РЕШЕНИЯТА ИЗИСКВАТ МОЩНОСТ И ЕФЕКТИВНОСТ.

Моделите за обучение на AI могат да изискват огромни количества процесорна мощност, системна памет, съхранение и редица графични процесори.

За да улесни още повече вашия AI проект, Lenovo създаде нов клас работни станции, които са конфигурирани за AI решения.

Работната станция с изкуствен интелект увеличава максимално производителността и понижава цената на вашите проекти за изкуствен интелект.

Осигуряват максимални нива на производителност, върховна калибируемост на платформата и най-високите нива на надеждност в индустрията.

Цялото портфолио на Lenovo Workstation P Series е проектирано от самото начало не просто да отговори, но и да надхвърли строгите изисквания за производителност на днешните най-взискателни AI работни натоварвания.

Тъй като конфигурациите и хардуерните изисквания могат да се променят от проект на проект, модулното шаси на ThinkStation без инструменти позволява лесни и лесни надстройки. Идеален за взискателна, но постоянно променяща се бизнес среда.

Как да посрещнем най-новите предизвикателства в индустрията?

Lenovo препоръчва:

Работни станции

Монитори

Конфигурациите с два монитора оптимизират работния процес.

Lenovo предлага нещо повече от работна станция.

Ангажирани сме с цялата екосистема на работната станция с няколко софтуерни инструмента:

ISV сертификация

Всяка работна станция на Lenovo  е тествана от независими доставчици на софтуер и ISV сертифицирана за работа с почти всяко CAD приложение.

Lenovo Diagnostics

Lenovo Diagnostics е диагностичен инструмент, който тества различни устройства в компютрите на Lenovo, предоставяйки обратна връзка на потребителите относно здравето на техните машини.

Lenovo Performance Tuner 2.0

Lenovo Performance Tuner 2.0 е софтуерно решение, което помага да се гарантира гладкото функциониране на CAD приложенията.

Конфигурирай

Потребителите могат лесно да бъдат смазани от разнообразието от конфигурации, налични за работните станции Lenovo. Изборът на подходяща конфигурация изисква проучване, знания и да сте наясно за какъв тип дейност ще се използва. Дори и да изясните това за себе си, най-добрият начин да намерите точната машина, която да отговаря на вашите потребности, както и да не направите инвестицията си излишно разточителна, е да се свържете с експертите от РИСК Електроник.