Последвайте ни:

Нагоре
Image Alt

Архитектура и строителство

Високата тактова честота на процесора е от съществено значение за максимална производителност и задачи като 3D, CAD и приложения като Autodesk Revit и AutoCAD.

Минималната конфигурация на паметта от 4 GB на ядро е идеална за осигуряване на оптимални канали на паметта и честотна лента.

Видеокартата трябва да намери баланса между функциите и работния процес, особено при работа с виртуална реалност и изкуствен интелект.

Съвременните дискове за съхранение са достатъчно бързи, за да трансформират способността за зареждане и запазване на големи набори от данни.

Архитектурен, инженерен и строителен сектор

Днешният архитектурен и строителен бизнес не борави вече с чертежи, а с прецизни софтуери, от които бизнесът става все по-зависим. Освен това в сектора се наблюдава ускорено приемане на нови работни методи като генеративен дизайн, усъвършенствана визуализация, моделиране на реалността, дигитално производство и други. Как ще продължи индустрията?

ДАЙТЕ НА ВАШИТЕ ЕКИПИ ТЕХНОЛОГИЯТА, ЗА ДА ПОСТИГАТ ЦЕЛИТЕ СИ.

Работните станции на Lenovo могат да ви помогнат да пренесете всички нововъзникващи тенденции от обещание към практика.

Работните станции Lenovo са тествани по 12 строги стандарта MIL-SPEC. Те ще работят и ще продължат да работят в най-трудните среди – независимо дали това е на строителната площадка или производствената линия.

Инженери и архитекти използват най-много BIM приложения, по-старите системи причиняват забавяния на 3D моделите, което е недопустимо, особено при строги крайни срокове. За по-висока производителност Lenovo препоръчва нова работна станция – модулна и лесно достъпна без инструменти, което позволява на потребителите  да заменят остарелите компоненти, повишавайки възможностите на системата.

Екипите за работа навсякъде работят заедно безпроблемно, благодарение на виртуализацията, активирана от мощни работни станции. Работните станции на Lenovo имат производителността да захранват най-взискателните специализирани приложения чрез най-сложните работни процеси, разширявайки това, което е възможно с BIM.

Различните работни процеси, задачи и приложения изискват различни работни станции и типове конфигурации, с правилната комбинация от процесор, графика, памет и съхранение. Изберете разумно и ще последват производителността, удовлетвореността на служителите и възвръщаемостта на инвестициите.

Как да посрещнем най-новите предизвикателства в индустрията?

Lenovo препоръчва:

Работни станции

Монитори

Конфигурациите с два монитора оптимизират работния процес.

Lenovo предлага нещо повече от работна станция.

Ангажирани сме с цялата екосистема на работната станция с няколко софтуерни инструмента:

ISV сертификация

Всяка работна станция на Lenovo  е тествана от независими доставчици на софтуер и ISV сертифицирана за работа с почти всяко CAD приложение.

Lenovo Diagnostics

Lenovo Diagnostics е диагностичен инструмент, който тества различни устройства в компютрите на Lenovo, предоставяйки обратна връзка на потребителите относно здравето на техните машини.

Lenovo Performance Tuner 2.0

Lenovo Performance Tuner 2.0 е софтуерно решение, което помага да се гарантира гладкото функциониране на CAD приложенията.

Конфигурирай

Потребителите могат лесно да бъдат смазани от разнообразието от конфигурации, налични за работните станции Lenovo. Изборът на подходяща конфигурация изисква проучване, знания и да сте наясно за какъв тип дейност ще се използва. Дори и да изясните това за себе си, най-добрият начин да намерите точната машина, която да отговаря на вашите потребности, както и да не направите инвестицията си излишно разточителна, е да се свържете с експертите от РИСК Електроник.