Последвайте ни:

Нагоре
ThinkPad

P16s Gen 2

Достъпна мощност.

Мощността на работната станция среща възможността за работа от всяко място.

1,70 кг.

Мобилната работна станция Lenovo ThinkPad P16s Gen 2 осигурява перфектното съчетание от мощност и скорост в портативен пакет.

С най-новите процесори Intel® Core™ 13-то поколение и възможност за професионална отделна графика NVIDIA RTX™ тя е проектирана да е винаги с вас. Бърз, компактен и на невероятна цена, този основен инструмент за продуктивност е идеален за инженери, архитекти и студенти.

Накратко, тази мобилна работна станция е идеална за студенти, архитекти, инженери, разработчици на софтуер и други.

Бързо зареждане.

Вградена литиево-полимерна 52.5Wh или 90Wh батерия, с функция за бързо зареждане до 80% за 1 час.
80

до 80%

за 1 час

ThinkPad P16s Gen 2 е сертифициран от ISV и е тестван на най-високо ниво.

3DEXPERIENCE®

ANSYS®

ArcGIS®

Creo®

MicroStation®

NX®

Revit®

Solid Edge®

SolidWorks®

AutoCAD

и други…

Характеристики

13-то поколение HX серия Intel Core процесори и NVIDIA RTX 500 графики. Проектиран да обработва тежки и сложни електронни таблици с данни или статистически софтуер. Изключителен помощник за графичен дизайн и илюстрация.

Имате избор и на цветове (Thunder Black или Storm Grey) и уеб камери, включително хибридна 5MP и инфрачервена (IR) версия. Всяка от тях е с физически затвор за поверителност, за да не допуска външния свят.

  • Потребителите ще имат по-добра свързаност от всякога с новия Wi-Fi 6E и опционалния 4G LTE.
  • Всеки ThinkPad е защитен от ThinkShield.  Това е пакет от хардуерни и софтуерни решения за сигурност, включва интегриран четец на пръстови отпечатъци за лесно влизане и самовъзстановяващ се BIOS, който може да възстанови предишни системни настройки.
  • За да се подсигури работата му в екстремни условия, ThinkPad P16s Gen 2 е тестван за да премине стандартите MIL-SPEC2. Това позволява на потребителите да издигнат продуктивността си на следващото ниво с доверено и надеждно устройство.
Процесор:

може да бъде конфигурирана с AMD или Intel процесори

Памет:

До 64GB LPDDR5x 7500MHz

Графична карта:

Професионална графика NVIDIA RTX™

Екран:

Всеки от вариантите на 16″ дисплей е обработен против отблясъци и повечето от тях са сертифицирани за Eyesafe®. В зависимост от нуждите си можете да изберете модел с тъчскрийн или такъв с калибриране на цветовете по ICC.

Съхранение:

До 2TB M.2 PCIe Gen4 NVMe SSD с висока производителност

Конфигурирай

ThinkPad P16s Gen 2 предлага гъвкави конфигурации, давайки на потребителите повече автономия по отношение на тяхното изживяване. Свържете се с нас, за да персонализираме вашата система според вашия работен процес.

Монитори

ThinkPad P16s

ThinkPad P16 Gen 1 e проектиран да отговаря на възможностите на професионални потребители като инженери и дизайнери, създаващи усъвършенствани визуализации, до разработчици, работещи върху натоварени с изчисления симулации на виртуална и смесена реалност, изцяло новият P16 премахва всякакви компромиси, осигурявайки най-високата мобилна производителност.
1