Последвайте ни:

Нагоре
ThinkPad

P16v Gen 1

Достъпна мощност.

Съчетава силата на работна станция от висок клас с истинска мобилност и достъпност.

2,2 кг.

С ултрабърза памет и съхранение, набор от високоскоростни портове и отлична свързаност, ThinkPad P16v ви дава мощността и производителността да работите отвсякъде.

Накратко, тази мобилна работна станция е идеална за студенти, архитекти, инженери, разработчици на софтуер и други.

Бързо зареждане.

Вградена литиево-полимерна 90Wh батерия, с функция за бързо зареждане до 80% за 1 час.
80

до 80%

за 1 час

ThinkPad P16v Gen 1 е сертифициран от ISV и е тестван на най-високо ниво.

3DEXPERIENCE®

ANSYS®

ArcGIS®

Creo®

MicroStation®

NX®

Revit®

Solid Edge®

SolidWorks®

AutoCAD

и други…

Характеристики

Изцяло ново шаси с 16-инчов 16:10 дисплей. Ultra Performance Mode, контролирано от потребителя повишаване на производителността, което ви дава най-високо ниво на мощност и производителност. Усъвършенствано охлаждане с двоен термичен изход в задната част на системата, което гарантира, че всеки енергиен потребител може да постигне максимална производителност за големи работни натоварвания и многозадачност с лекота. Тази мобилна работна станция има пълноразмерна клавиатура с подсветка с цифрова клавиатура и широк тракпад. Можете също така да изберете хибридна 5MP с инфрачервена уеб камера, за да подобрите вашите конферентни разговори и да затворите капака за поверителност, когато не сте на среща.

  • Потребителите ще имат по-добра свързаност от всякога с новия Wi-Fi 6E и опционалния 4G LTE.
  • Всеки ThinkPad е защитен от ThinkShield. Пакет от хардуерни и софтуерни решения за сигурност, включва интегриран четец на пръстови отпечатъци за лесно влизане и самовъзстановяващ се BIOS, който може да възстанови предишни системни настройки.
  • За да се подсигури работата му в екстремни условия, ThinkPad P16v Gen 1 е тестван за да премине стандартите MIL-SPEC2 – което позволява на потребителите да издигнат продуктивността си на следващото ниво с доверено и надеждно устройство.
Процесор:

може да бъде конфигурирана с AMD или Intel процесори

Памет:

До 96GB DDR5 5600MHz

Графична карта:

до NVIDIA RTX 2000 Ada Generation

Екран:

Конфигурируем дисплей с висока разделителна способност, съотношение 16:10 и различни опции, включително високопроизводителни и фабрично калибрирани дисплеи, както и сензорен екран.

Съхранение:

До 4TB M.2 PCIe Gen4 NVMe SSD с висока производителност

Конфигурирай

ThinkPad P16v Gen 1предлага гъвкави конфигурации, давайки на потребителите повече автономия по отношение на тяхното изживяване. Свържете се с нас, за да персонализираме вашата система според вашия работен процес.

Монитори

ThinkPad P16v

ThinkPad P16 Gen 1 e проектиран да отговаря на възможностите на професионални потребители като инженери и дизайнери, създаващи усъвършенствани визуализации, до разработчици, работещи върху натоварени с изчисления симулации на виртуална и смесена реалност, изцяло новият P16 премахва всякакви компромиси, осигурявайки най-високата мобилна производителност.
1