Последвайте ни:

Нагоре
ThinkStation

P2 Tower

Вдигане на летвата за работни станции от начално ниво.

Работната станция ThinkStation P2 Tower предоставя производителност на работни станции от висок клас, достъпна за всеки - от инженери до дизайнери до анализатори на данни и студенти.

170 × 315,35 × 376 мм

9,67 кг

17 л общ обем на шасито

Приложение

Идеален за студенти, преподаватели, анализатори на данни, инженери и дизайнери. Независимо дали сте начинаещ инженер, продуктов дизайнер, учител или студент, вие имате надежден избор за производителността, от която се нуждаете, за да оптимизирате работните си процеси.

Оптимизиран, за да предложи несравнима ефективност.

Той е оптимизиран, за да предложи несравнима ефективност за преминаване през корпоративно ниво и интензивни изчислителни дейности. Тази работна станция от начално ниво е идеален съюзник за професионалисти, работещи с много данни. Със своята изключителна надеждност, той осигурява непрекъснат работен процес и осигурява производителност от най-високо ниво.

ISV

Lenovo и ISV (независими доставчици на софтуер) обединяват усилията си, за да проверят цялата система на работната станция чрез изчерпателно тестване, което гарантира, че всяка сертифицирана работна станция работи надеждно с най-популярните приложения.

Сертифицирането от ISV (независими доставчици на софтуер) повишава надеждността, осигурява най-оптималния интерфейс между приложенията и драйверите.

Lenovo ThinkStation PX се предлага с множество сертификати на независими доставчици на софтуер, за да се гарантира, че най-критичните приложения ще работят ефективно и надеждно, подобрявайки потребителското изживяване и осигурявайки оптимална производителност.

Характеристики

Оборудван със силата на процесори Intel® Core™, ThinkStation P2 Tower може да изпълнява огромни, сложни масиви от данни безпроблемно и със светкавична скорост. Разширява творческите граници, благодарение на опционалната дискретна графика NVIDIA®. Енергийно ефективна, придържайки се към строгите стандарти за опазване на околната среда.

  • ThinkShield – хардуерен и софтуерен пакет от решения за сигурност, за да ви помогне да защитите цялостно вашата работна станция и вашите данни. Чипът Trusted Platform Module (TPM) 2.0 криптира вашите пароли и други важни данни, докато BIOS може дори да се самовъзстановява, ако се повреди или бъде злонамерено атакуван. В допълнение, Kensington Security Slot™ осигурява физическа сигурност и получаване на навременна поддръжка за актуализиране на фърмуера от Windows, за да подсилите вашите защитни механизми.
  • Работните станции на Lenovo гарантират производителност, издръжливост и надеждност. ThinkStation P2 Tower не прави изключение – преминава повече от 200 проверки за качество и 18 теста STD-810G по военни спецификации, за да гарантира, че работи в най-суровите условия.
Процесор:

Intel vPro® от 12-то, 13-то или 14-то поколение

Памет:

До 128GB DDR5 ECC или без ECC, 4 x UDIMM, 5600MHz

Графична карта:

До NVIDIA® RTX ™ A2000

Съхранение:

Поддържа до 3 2 x 4TB, до 3 x 2TB M.2 NVMe PCIe SSD и  до 2 6TB 3,5″ SATA HDD

Конфигурирай

Вашият ThinkStation P2 може да бъде конфигуриран така, че да отговори на вашите специфични нужди. Свържете се с нас, за да конфигурираме заедно Вашата нова работна станция.

Монитори

ThinkStation P2 Tower

Ключът към високата производителност и надеждност на настолните работните станции на Lenovo е способността на машината да поддържа компонентите си охладени. Всички настолни работни станции от Серията Р използват патентованата от Lenovo триканална охладителна система за насочване на въздушния поток, която функционира като регулатор на топлина. Lenovo комбинира първокласни компоненти с интелигентни технологии в работните станции от Серия Р, които могат да се справят с най-взискателните ви проекти, превръщайки идеите ви в реалност. Запознайте се и с останалите работни станции от Серия Р, които са създадени специално за извършване на професионални дейности.
1