Последвайте ни:

Нагоре
ThinkStation

PX

Върхът на технологиите на Lenovo

ThinkStation PX е универсална работна станция, която запълва празнината там, където предишните решения не успяват.

Максимална производителност
Максимална гъвкавост от настолен компютър до център за данни
Проектиран съвместно с Aston Martin

220 × 575 × 440,4 мм

35,6 кг

54 л общ обем на шасито

Приложение

  • Разработване на изкуствен интелект
  • Mашинно и дълбоко обучение
  • Нефт/Газ
  • Фармацевтична индустрия
  • Симулации

Олицетворение на форма и функционалност.

Съчетава първокласно шаси с прецизно настроен термичен дизайн и ултрависокия клас компоненти.

ISV

Lenovo и ISV (независими доставчици на софтуер) обединяват усилията си, за да проверят цялата система на работната станция чрез изчерпателно тестване, което гарантира, че всяка сертифицирана работна станция работи надеждно с най-популярните приложения.

Сертифицирането от ISV (независими доставчици на софтуер) повишава надеждността, осигурява най-оптималния интерфейс между приложенията и драйверите.

Lenovo ThinkStation PX се предлага с множество сертификати на независими доставчици на софтуер, за да се гарантира, че най-критичните приложения ще работят ефективно и надеждно, подобрявайки потребителското изживяване и осигурявайки оптимална производителност.

Характеристики

С най-новите двойни процесори Intel® Xeon® Scalable от 4-то поколение, до 120 ядра и поддръжка на до четири графични процесора NVIDIA RTX™ 6000 Ada Generation, тази работна станция надхвърля границите на настолната производителност, за да захранва и най-екстремните работни натоварвания.

Производителност от следващо ниво с до 2 TB DDR5 памет и ултрабърза пропускателна способност чрез PCIe Gen 5.

С опция за включване на двойно резервирано захранващо устройство, за да бъдете сигурни в стабилността на системата, когато изпълнявате критични приложения.

Регистрирана като EPEAT Gold, което гарантира, че е произведена по най-високите екологични стандарти.

  • Lenovo ThinkShield е пакет от хардуер и софтуер, които работят заедно, за да защитят както вашето устройство, така и вашите данни. ThinkShield помага за предотвратяване, откриване и възстановяване от атаки за сигурността.
  • Работните станции на Lenovo гарантират производителност, издръжливост и надеждност. ThinkStation PX не прави изключение – преминава повече от 200 проверки за качество и 18 теста STD-810G по военни спецификации, за да гарантира, че работи в най-суровите условия.
Процесор:

Двоен Intel Xeon Scalable 4-то поколение

до 60 ядра на процесор,
до 4,1 GHz на процесор

Памет:

До 2TB DDR5 4800MHz ECC

Графична карта:

До 4x NVIDIA RTX 6000 Ada

Съхранение:

До 60 TB вътрешно съхранение
с до 9 диска общо

Захранване:

1850W (92% ефективност)
Допълнителни резервирани захранвания

Достъпност

Достъп без инструменти

Конфигурирай

ThinkStation PX предлага различни конфигурации за съхранението и оперативната памет. Свържете се с експертите от РИСК Електроник, за да намерим перфектната работна станция, която да отговаря на вашите потребности.

Монитори

ThinkStation PX

Ключът към високата производителност и надеждност на настолните работните станции на Lenovo е способността на машината да поддържа компонентите си охладени. Всички настолни работни станции от Серията Р използват патентованата от Lenovo триканална охладителна система за насочване на въздушния поток, която функционира като регулатор на топлина. Lenovo комбинира първокласни компоненти с интелигентни технологии в работните станции от Серия Р, които могат да се справят с най-взискателните ви проекти, превръщайки идеите ви в реалност. Запознайте се и с останалите работни станции от Серия Р, които са създадени специално за извършване на професионални дейности.
1
Дата:
Ключови думи: