Последвайте ни:

Нагоре
ThinkStation

P3 Tower

Най-мощната работна станция от начално ниво.

Създаденa за критични задачи, които изискват превъзходна надеждност и мощна производителност.

180 × 370 × 415 мм

13,61 кг

27 л общ обем на шасито

Приложение

Перфектното решение за работна станция за дизайнери, инженери и студенти, за професионалисти в областта на архитектурата и инженерството, финансите, здравеопазването и STEM образованието.

Перфектна комбинация от стойност и производителност.

Притежава мощността на работна станция на цената на настолен компютър.

ISV

Lenovo и ISV (независими доставчици на софтуер) обединяват усилията си, за да проверят цялата система на работната станция чрез изчерпателно тестване, което гарантира, че всяка сертифицирана работна станция работи надеждно с най-популярните приложения.

Сертифицирането от ISV (независими доставчици на софтуер) повишава надеждността, осигурява най-оптималния интерфейс между приложенията и драйверите.

Lenovo ThinkStation P3 се предлага с множество сертификати на независими доставчици на софтуер, за да се гарантира, че най-критичните приложения ще работят ефективно и надеждно, подобрявайки потребителското изживяване и осигурявайки оптимална производителност.

Характеристики

ThinkStation P3 Tower с разширеното си шаси поддържа по-големи захранващи устройства до 1100 W, за да се справи с по-взискателни конфигурации и множество опции за съхранение до 26 TB с гъвкавост на RAID за приложения, натоварени с данни.

  • Lenovo ThinkShield е пакет от хардуер и софтуер, които работят заедно, за да защитят както вашето устройство, така и вашите данни. ThinkShield помага за предотвратяване, откриване и възстановяване от атаки за сигурността.
  • Работните станции на Lenovo гарантират производителност, издръжливост и надеждност. ThinkStation P3 Tower не прави изключение – преминава повече от 200 проверки за качество и 18 теста STD-810G по военни спецификации, за да гарантира, че работи в най-суровите условия.
Процесор:

Изцяло ново шаси с Intel vPro с процесори Intel Core от 13-то поколение, до 24 ядра

Памет:

Предлага до 128GB DDR5 памет и PCIe Gen 4 за високоскоростна честотна лента

Графична карта:

До NVIDIA RTX A5500 професионални графики, VR-ready

Съхранение:

До 8TB M.2 PCIe Gen4 NVMe SSD дискове

Конфигурирай

Вашият ThinkStation P3 може да бъде конфигуриран така, че да отговори на вашите специфични нужди. Свържете се с нас, за да конфигурираме заедно Вашата нова работна станция.

Монитори

ThinkStation P3 Tower

Ключът към високата производителност и надеждност на настолните работните станции на Lenovo е способността на машината да поддържа компонентите си охладени. Всички настолни работни станции от Серията Р използват патентованата от Lenovo триканална охладителна система за насочване на въздушния поток, която функционира като регулатор на топлина. Lenovo комбинира първокласни компоненти с интелигентни технологии в работните станции от Серия Р, които могат да се справят с най-взискателните ви проекти, превръщайки идеите ви в реалност. Запознайте се и с останалите работни станции от Серия Р, които са създадени специално за извършване на професионални дейности.
1