Последвайте ни:

Нагоре
ThinkStation

P3 Ultra

Интелигентен компактен дизайн

без компромис с функционалността.

87 × 223 × 202 мм

3,6 кг

3,9 л общ обем на шасито

Приложение

Подходящ за хибридни и отдалечени работници.

Революционен форм фактор,

който предефинира силата на малките – шаси с общ обем под четири литра за взискателни работни потоци, които изискват гъвкави конфигурации и максимално спестяване на пространство.

ISV

Lenovo и ISV (независими доставчици на софтуер) обединяват усилията си, за да проверят цялата система на работната станция чрез изчерпателно тестване, което гарантира, че всяка сертифицирана работна станция работи надеждно с най-популярните приложения.

Сертифицирането от ISV (независими доставчици на софтуер) повишава надеждността, осигурява най-оптималния интерфейс между приложенията и драйверите.

Lenovo ThinkStation P3 се предлага с множество сертификати на независими доставчици на софтуер, за да се гарантира, че най-критичните приложения ще работят ефективно и надеждно, подобрявайки потребителското изживяване и осигурявайки оптимална производителност.

Характеристики

С най-новото 13-то поколение Intel® Core™ процесори и до NVIDIA RTX™ A5500 мобилна графика.
Поддържа до 128GB памет, PCIe Gen 4 за високоскоростен трансфер на данни, до 8TB M.2 съхранение и двойни вградени Ethernet портове, 3 DisplayPort с поддръжка на до 8 дисплея.

  • Lenovo ThinkShield е пакет от хардуер и софтуер, които работят заедно, за да защитят както вашето устройство, така и вашите данни. ThinkShield помага за предотвратяване, откриване и възстановяване от атаки за сигурността.
  • Работните станции на Lenovo гарантират производителност, издръжливост и надеждност. ThinkStation P3 Ultra не прави изключение – преминава повече от 200 проверки за качество и 18 теста STD-810G по военни спецификации, за да гарантира, че работи в най-суровите условия.
Процесор:

Intel vPro с процесори Intel Core от 13-то поколение

Памет:

Предлага до 128GB DDR5 5600MHz с или без ECC.

Графична карта:

Поддръжка на до NVIDIA RTX A5500 Mobile, RTX A2000 или Intel® Arc™ Pro A40

Съхранение:

До 8TB M.2 PCIe NVMe Gen 4 производителни SSD дискове

Конфигурирай

Вашият ThinkStation P3 може да бъде конфигуриран така, че да отговори на вашите специфични нужди. Свържете се с нас, за да конфигурираме заедно Вашата нова работна станция.

Монитори

ThinkStation P3 Ultra

Ключът към високата производителност и надеждност на настолните работните станции на Lenovo е способността на машината да поддържа компонентите си охладени. Всички настолни работни станции от Серията Р използват патентованата от Lenovo триканална охладителна система за насочване на въздушния поток, която функционира като регулатор на топлина. Lenovo комбинира първокласни компоненти с интелигентни технологии в работните станции от Серия Р, които могат да се справят с най-взискателните ви проекти, превръщайки идеите ви в реалност. Запознайте се и с останалите работни станции от Серия Р, които са създадени специално за извършване на професионални дейности.
1