Последвайте ни:

Нагоре
ThinkPad

P1 Gen 6

Перфектната комбинация

от форма и функция

1,78 кг.

Усъвършенствана охлаждаща производителност и дългосрочна надеждност.

ThinkPad P1 Gen 6 позволява на потребителите да извършват сложни работни потоци като рендиране с висока разделителна способност и висок клас VR в движение. ThinkPad P1 в своето шесто поколение се фокусира върху производството на най-висока производителност в тънък и лек форм-фактор и се отличава с мощност и издръжливост.

Бързо зареждане.

Вградена литиево-полимерна 90Wh батерия, с функция за бързо зареждане до 80% за 1 час.
80

до 80%

за 1 час

ThinkPad P1 Gen 6 е сертифициран от ISV и е тестван на най-високо ниво.

3DEXPERIENCE®

ANSYS®

ArcGIS®

Creo®

MicroStation®

NX®

Revit®

Solid Edge®

SolidWorks®

AutoCAD

и други…

Характеристики

Мощна система с безпроблемната производителност на до Intel vPro® с 13-то поколение процесори Intel® Core™ и опционална професионална отделна графика NVIDIA®. С голям екран със съотношение на страните 16:10, идеален за многозадачна работа и по-големи работни потоци, без компромис с качеството. Тази мобилна работна станция се предлага с редица опции за дисплеи с покритие против отблясъци и TUV за ниски нива на синя светлина, включително OLED сензорен екран и фабрично калибриране на цветовете за по-ясни и отчетливи изображения. Освен множеството свръхбързи памети и високопроизводителен сторидж, той може да се похвали с чудесна WiFi свързаност и голяма батерия с бързо зареждане.

  • Отличната мобилност е подобрена от WiFi-6E 4 и опционален 4G LTE за поддържане на свързаност в по-отдалечени среди.
  • Когато прекарвате часове в критични за бизнеса проекти, важно е да знаете, че цялата ви упорита работа и усилия са подкрепени от ThinkShield – цялостно портфолио от защита на Lenovo от край до край и персонализирани функции за сигурност, включително усъвършенствано криптиране на данни и биометрична технология.
  • За да се подсигури работата му в екстремни условия, ThinkPad P1 Gen 6 е тестван за да премине стандартите MIL-SPEC2 – което позволява на потребителите да издигнат продуктивността си на следващото ниво с доверено и надеждно устройство.
Процесор:

Intel vPro с 13-о поколение Intel Core от серията HX

Памет:

До 96GB DDR5 гарантира, че дори най-сложните входни данни няма да създадат пречка

Графична карта:

До NVIDIA RTX 5000 Ada Generation GPU за мобилни работни станции или NVIDIA GeForce RTX™ 4090

Екран:

16-инчов панел със съотношение на страните 16:10, тясна рамка и опция за включване на OLED сензорен екран. Дисплеи със слаба синя светлина, Dolby Vision и калибриране на цветовете за отчетливи, ясни изображения.

Съхранение:

PCIe Gen 5 предлага светкавична поддръжка за съхранение и I/O

Конфигурирай

ThinkPad P1 Gen 6 предлага гъвкави конфигурации, давайки на потребителите повече автономия по отношение на тяхното изживяване. Свържете се с нас, за да персонализираме вашата система според вашия работен процес.

Монитори

ThinkPad P1

ThinkPad P16 Gen 1 e проектиран да отговаря на възможностите на професионални потребители като инженери и дизайнери, създаващи усъвършенствани визуализации, до разработчици, работещи върху натоварени с изчисления симулации на виртуална и смесена реалност, изцяло новият P16 премахва всякакви компромиси, осигурявайки най-високата мобилна производителност.
1