Последвайте ни:

Нагоре
ThinkPad

P16 Gen 2

Най-високо ниво

на мощност и производителност в движение

2,95 кг.

Мощна мобилна работна станция и мобилен настолен компютър в едно.

Създадена, за да комбинира най-добрите характеристики на ThinkPad P15 и P17 в изцяло нов компактен и подобрен форм-фактор, P16 гарантира производителност от висок клас в модерно новопроектирано по-тънко и по-леко 16-инчово шаси. Създадено е изцяло ново иновативно решение за охлаждане позволява по-голям въздушен поток през шасито и поддържа P16 по-хладен и по-тих дори по време на най-тежките работни натоварвания, на които опитни потребители като аниматори, инженери, архитекти и дизайнери подлагат системата ежедневно.

ThinkPad P16 Gen 2 e проектиран да отговаря на възможностите на професионални потребители като инженери и дизайнери, създаващи усъвършенствани визуализации, до разработчици, работещи върху натоварени с изчисления симулации на виртуална и смесена реалност, премахва всякакви компромиси, осигурявайки най-високата мобилна производителност.

Бързо зареждане.

Вградена литиево-полимерна 94Wh батерия, с функция за бързо зареждане до 80% за 1 час.
80

до 80%

за 1 час

ThinkPad P16 Gen 2 е сертифициран от ISV и е тестван на най-високо ниво.

3DEXPERIENCE®

ANSYS®

ArcGIS®

Creo®

MicroStation®

NX®

Revit®

Solid Edge®

SolidWorks®

AutoCAD

и други…

Характеристики

Задвижвана от най-новия Intel vPro® с 13-то поколение процесори от серията Intel® Core™ HX, мобилната работна станция разполага с уникална дънна платка, която поддържа отделни графики NVIDIA® RTX™ и Intel® Arc™ Pro. Нещо повече, тя има двойна изпарителна камера за подобрено охлаждане, както и режим Ultra Performance, за да се справи с най-интензивните задачи.

ThinkPad P16 Gen 2 (16″ Intel) поддържа светкавично бърза памет и високопроизводителен сторидж. С поддръжка на захранване до 230W тази мобилна работна станция може да бъде конфигурирана така, че да отговаря на всичките ви нужди. А за максимална свързаност тя разполага с множество портове за всички ваши периферни устройства, както и с редица WiFi опции, за да сте свързани, където и да ви отведе работата.

  • Потребителите ще имат по-добра свързаност от всякога с новия Wi-Fi 6E и опционалния 4G LTE.
  • Когато прекарвате часове в критични за бизнеса проекти, важно е да знаете, че цялата ви упорита работа и усилия са подкрепени от ThinkShield – цялостно портфолио от защита на Lenovo от край до край и персонализирани функции за сигурност, включително усъвършенствано криптиране на данни и биометрична технология.
  • За да се подсигури работата му в екстремни условия, ThinkPad P16 Gen 2 е тестван за да премине стандартите MIL-SPEC2 – което позволява на потребителите да издигнат продуктивността си на следващото ниво с доверено и надеждно устройство.
Процесор:

Intel vPro с 13-о поколение Intel Core от серията HX

Памет:

До 192GB DDR5 5600MHz ECC или без ECC

Графична карта:

Поддържа до NVIDIA RTX 5000 Ada професионална графика

Екран:

Множество опции за 16-инчов 16:10 екран, включително UHD+ OLED Touch с HDR500 True Black, Dolby Vision и X-Rite FCC. Освен това, тази мобилна работна станция разполага с подобрена естетика като по-широк тъчпад и интегриран четец на пръстови отпечатъци в бутона за захранване и FHD камера за по-добро качество на картината при видео разговори.

Съхранение:

До 8TB M.2 PCIe Gen4 NVMe SSD с висока производителност

Конфигурирай

ThinkPad P16 Gen 2 предлага гъвкави конфигурации, давайки на потребителите повече автономия по отношение на тяхното изживяване. Свържете се с нас, за да персонализираме вашата система според вашия работен процес.

Монитори

ThinkPad P16

ThinkPad P16 Gen 1 e проектиран да отговаря на възможностите на професионални потребители като инженери и дизайнери, създаващи усъвършенствани визуализации, до разработчици, работещи върху натоварени с изчисления симулации на виртуална и смесена реалност, изцяло новият P16 премахва всякакви компромиси, осигурявайки най-високата мобилна производителност.
1