Последвайте ни:

Нагоре
ThinkStation

P8

Революционна изчислителна архитектура

с оптимизиран топлинен дизайн в универсално шаси, вдъхновено от Aston Martin.

Надгражда успеха на всепризнатия ThinkStation P620 - първата работна станция в света, захранвана от AMD Ryzen Threadripper PRO процесори.

175 × 508 × 434,4 мм

22,7 кг

39 л общ обем на шасито

Приложение

Проектиран за професионалисти в области като архитектура, инженерство, медии и развлечения, здравеопазване, образование и изследвания да предлага несравнима производителност и мащабируемост, независимо дали за изпълнение на сложни симулации, изобразяване на зашеметяващи визуални ефекти или разработване на авангардни AI приложения. ThinkStation P8 може да осигури реална стойност в работните потоци за AI, наука за данни и анализ на данни.

Перфектен за приложения,

които изискват повече мощност за многонишкови задачи и интензивни работни натоварвания, с професионална управляемост и услуги и поддръжка от корпоративен клас.

ISV

Lenovo и ISV (независими доставчици на софтуер) обединяват усилията си, за да проверят цялата система на работната станция чрез изчерпателно тестване, което гарантира, че всяка сертифицирана работна станция работи надеждно с най-популярните приложения.

Сертифицирането от ISV (независими доставчици на софтуер) повишава надеждността, осигурява най-оптималния интерфейс между приложенията и драйверите.

Lenovo ThinkStation P8 се предлага с множество сертификати на независими доставчици на софтуер, за да се гарантира, че най-критичните приложения ще работят ефективно и надеждно, подобрявайки потребителското изживяване и осигурявайки оптимална производителност.

Характеристики

ThinkStation P8 е водеща AMD Ryzen™ Threadripper™ PRO 7000 WX серия, захранвана от процесор с изключителна мощност и скорост, с най-големия професионален брой ядра – до 96 ядра и 5.3GHz

Може да поддържа до три графични процесора NVIDIA RTX 6000 Ada Generation, за да помогне за намаляване на времето за завършване на приложения с интензивна графика.

До седем M.2 PCIe Gen 4 слота за SSD с поддръжка на RAID или до три твърди диска за съхранение с голям капацитет, до 2TB 4 DDR5 памет с поддръжка на осем канала и седем PCIe слота, шест от които PCI Gen5, които осигуряват по-висока скорост на свързване, по-ниска латентност и повече възможности за разширение, включва и 10 Gigabit Ethernet.

Усъвършенстван термичен дизайн

Лесният достъп и обслужването без инструменти осигуряват надеждна за бъдещето мащабируемост и бърза подмяна на много компоненти

  • Lenovo поддържа сигурността на компанията, самоличността и устройството. ThinkShield e адаптивно решение, което осигурява цялостна защита от край до край.В случай че възникне проблем, ThinkStation Diagnostics предоставя незабавна диагностика и потенциално решение за отстраняване на неизправности.Lenovo Performance Tuner помага да извлечете максимума от приложенията си като динамично променя системните настройки, приоритет на процеса, за да получите цялата мощност. С две думи, LPT резервира специфични процесорни ядра само за приложението, с което работите, което означава, че приложенията винаги работят максимално, независимо от останалата част от системата.
  • ThinkStation P8 издържа на строги тестове в екстремни условия на околната среда. Така че можете да разчитате на неговата надеждност и издръжливост.
Процесор:

AMD Ryzen Threadripper PRO 7000 Процесор от серията WX

Памет:

До 1TB DDR5, 8 DIMM слота

Графична карта:

3 NVIDIA RTX™ 6000 Ada или до 4 NVIDIA RTX A4000

Съхранение:

До 52TB вътрешно съхранение с до 9 диска общо

Конфигурирай

Вашият ThinkStation P8 може да бъде конфигуриран така, че да отговаря на вашите специфични нужди. Свържете се с експертите от РИСК Електроник, за да намерим перфектната работна станция, която да отговаря на вашите потребности.

Монитори

ThinkStation P8

Ключът към високата производителност и надеждност на настолните работните станции на Lenovo е способността на машината да поддържа компонентите си охладени. Всички настолни работни станции от Серията Р използват патентованата от Lenovo триканална охладителна система за насочване на въздушния поток, която функционира като регулатор на топлина. Lenovo комбинира първокласни компоненти с интелигентни технологии в работните станции от Серия Р, които могат да се справят с най-взискателните ви проекти, превръщайки идеите ви в реалност. Запознайте се и с останалите работни станции от Серия Р, които са създадени специално за извършване на професионални дейности.
1