Последвайте ни:

Нагоре
ThinkStation

P5

Изцяло нов дизайн на шасито,

вдъхновен от Aston Martin и усъвършенствани термични елементи.

Преработените въздушни прегради и по-големите 3D шестостенни вентилационни отвори заедно с патентованата триканална система за охлаждане на Lenovo позволяват безпрепятствен въздушен поток, осигурявайки максимално всмукване на студен въздух и изпускане на горещ въздух. В резултат на това емблематичното шаси увеличава максимално производителността на процесорите, графичните процесори, паметта и съхранението.

165 × 453,9 × 446 мм

19 кг

33 л общ обем на шасито

Приложение

Оптимизирана както за дизайнери, инженери, така и за творци, тази работна станция може да поддъража с лекота широк спектър от задачи с интензивни изчисления, включително BIM, сложни 3D CAD, визуални ефекти и други.

Прецизно проектирана,

ориентирана към клиента, за постигане на желаните бизнес резултати.

ISV

Lenovo и ISV (независими доставчици на софтуер) обединяват усилията си, за да проверят цялата система на работната станция чрез изчерпателно тестване. Това гарантира, че всяка сертифицирана работна станция работи надеждно с най-популярните приложения.

Сертифицирането от ISV (независими доставчици на софтуер) повишава надеждността, осигурява най-оптималния интерфейс между приложенията и драйверите.

Lenovo ThinkStation P5 се предлага с множество сертификати на независими доставчици на софтуер. Така се гарантира, че най-критичните приложения ще работят ефективно и надеждно, подобрявайки потребителското изживяване и осигурявайки оптимална производителност.

Характеристики

Най-новите процесори Intel® Xeon® W и поддръжка на до две графични карти от поколение NVIDIA RTX™ A6000, осигурява достатъчно мощност за всеки работен процес, дори в критични среди.

Високоскоростна DDR5 памет и ултра-бърза честотна лента на PCIe Gen 5.

Удобен преден достъп, съхранение с гореща смяна и набор от налични високопроизводителни конфигурации.

  • Lenovo поддържа сигурността на компанията, самоличността и устройството. ThinkShield e адаптивно решение, което осигурява цялостна защита от край до край.В случай че възникне проблем, ThinkStation Diagnostics предоставя незабавна диагностика и потенциално решение за отстраняване на неизправности.

    Lenovo Performance Tuner помага да извлечете максимума от приложенията си, като динамично променя системните настройки, приоритет на процеса, за да получите цялата мощност. LPT резервира специфични процесорни ядра само за приложението, с което работите. Това означава, че приложенията винаги работят максимално, независимо от останалата част от системата.

  • ThinkStation P5 издържа на строги тестове в екстремни условия на околната среда. Можете да разчитате на неговата надеждност и издръжливост.
Процесор:

Intel Xeon W (до 24 ядра, до 4,8 GHz)

Памет:

До 512GB DDR5 4800MHz ECC

Графична карта:

До две NVIDIA RTX A6000

Съхранение:

До 48TB с общо 6 диска за максимална гъвкавост

Конфигурирай

Вашият ThinkStation P5 може да бъде конфигуриран така, че да отговори на вашите специфични нужди. Свържете се с нас, за да конфигурираме заедно Вашата нова работна станция.

Монитори

ThinkStation P5

Ключът към високата производителност и надеждност на настолните работните станции на Lenovo е способността на машината да поддържа компонентите си охладени. Всички настолни работни станции от Серията Р използват патентованата от Lenovo триканална охладителна система за насочване на въздушния поток, която функционира като регулатор на топлина. Lenovo комбинира първокласни компоненти с интелигентни технологии в работните станции от Серия Р, които могат да се справят с най-взискателните ви проекти, превръщайки идеите ви в реалност. Запознайте се и с останалите работни станции от Серия Р, които са създадени специално за извършване на професионални дейности.
1